Aslannn brcakyll her doğum aynı olmuyor canim..kasma kendini bol yürüyüş yap..hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah 🙏
Aslannn Zeyneptoprak tek gittim evet..eşim şehir dışında calisio..annemler bana çok yakın oturuyorlar hastaneye gittiğimde aradım doguruyom diye..ben dogumhaneye girdiğimde kimse yokdu cikdigimda ailem kaynanamlar kapidaydi🤭😁
Busraklc01 Aslannn dikiş atılırken ağrınız oldu mu 🙄 Allah analı babalı büyütsün valla çok iyi motive oldu bizim içinde çok güzel olmuş doğumunuz ☺️
Aslannn Cnnfdn yani illa acı cekiosun canim ama sonu çok güzel olacağını biliyordum bide Allah sabrını veri
Cnnfdn Aslannn canım ben çok korkuyorum inanirmsiin hamile kaldığımdan beri tadını cikaramadim hep doğumu düşünüyorum inşallah seninki gibi bi doğumum olur
Aslannn Busraklc01 iğneyle uyusturuyorlar canim hicbirsey hissetmiosun..zaten doktorumda diketken sürekli sohbet halindeydi benimle nasıl başladı nasıl bitti anlamadım...
Ozlmece22122 Aslannn ay ne kadar güzel bir doğum bu herkesin hayali olan🤭 gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inş 🥰
Aslannn Zeyneptoprak valla canım boyle durumlarda yanında panik olan insanlar olmicak daha çok stres yaşıyor insan..bizimkiler ve kaynanam çok aşırı panikler..eminim onlar yanımda olsaydı stresden kafayı yedirtirlerdi bana...😁😁
Tugce61- Aslannn sanki Doğuma değilde düğüne gider gibi 😁 Rabbim herkese böyle doğumlar nasip etsin sağlıcakla büyütün bebeğinizi
Aslannn hryoz epidural 4cmken olmadı gerek diye biliyorum..suniyeee gerek kalmadı zaten🤭🙏..darısı size olsun ins
Zeyneptoprak Aslannn bunu en iyi ben bilirim ne annemi ne kayınvalidemi almadım annem ağlar kayınvalidem aşırı panik ve stres ki doğuma 10 dakika kala az daha onun yüzünden sezaryen oluyodum o yüzden yengemle eşim vardı yanımda hep
fatmaaeminn Aslannn ya ben birsey soracağım..nst de sanciniz cikmismiydi komtrole gittiğinizde...yani bunlar birden mi oluoooo..
Aslannn fatmaaeminn nst ye on gün önce gitmisdim sancilarda yokdu..ama 37den sonra sürekli karında sertleşme yamuk yumuk oluyor toplanıyor di...