Birgul Mrb. Ben 5. Haftanın içindeyim daha hastaneye gitmedim. Bu sabah açık kahverengi bi akıntım vardı normal mii sizce??
Safiye12 Birgul normal değil canim belki korkulacak bir durum değil-dir ama muhakkak doktorun görmesi lazım zaman kaybetme
Merbe61 Birgul aynı gaftalarda bendede oldu genelde oluyor ilaç veriyir düşük tehlikesi dıyolar ama kirkma ben 19+2oldum progastan verir muhtemelen hemen git sen
Ehnr Birgul benimde çok hafif geldi progestan kullanıyorum şimdi geçti bence erteleme doktorunu ara hemen canım acilde birşey yapmıyorlar haberin olsun
Deletedmom137 Birgul randevunu almakla uğraşma canım direk acilden giriş yap ilgilenecektir doktorun ihmal etme sakın
esrauner benim doktorum ufak kahverengi akinti olabilir yogun gelmedigi surece bi problem olmaz demisti. siz her ihtimale karsi yine de gorunun doktora. 😊
Birgul Normal çıktı herşeyim her ihtimale karşı düşük önleyici verdi 3-4 gün sonra gel bi daha bakalım tam net görelim dedi
esrauner Birgul gecen hafta gitmistim ilk kontrol icin ama doktor cok yogundu ilgilenemedi. bu hafta cuma baska bi doktora gidecegim