Deletedmom137 3 gün oldu kızlar ağrısıı geçmıyor dün hiç bişey yoktu bugun çok fena ne yapsam geçer bukadar ağrıması normalmi hiç bilgim yok
Nisanhikaye Deletedmom137 normal canım benim de 3 4 gün agrısı sürdü ateşim de çıktı biraz Ağır bir iğne olduğu için agrısı normaldir geçer
Rabia-22 Deletedmom137 bide eşim şaka yaparken hep tetanozlu koluma vuruyordu unutup😂😂kafayı yicek gibi oluyodum.
Mororkide Deletedmom137 agrıyo benımkı yenı gectı gecen hafta carsamba yapılmıstı agrı bı yana yanma oldu arada üşüme oldu üstune grıp bogaz agrısı eklendı bugun duzeldım azcık duş aldınmı acaba asıdan sonra cunku ebe bana ıkı üç gun dus alma alırsan agrın cogalır ası yerı sıser herkeste olmaz ama bı ıhtımal demıstı
Deletedmom137 Rabia-22 ayy aynen aynen habire kolumu çekeliyor bi vurasım gelıyoki gecede üstünemi yatmışım napmışım sabah kolum kalkmıyor😂
Aise_35 Deletedmom137 ben 26 şubatta yaptırdım çok şükür hiç agrım falan olmadı 1 gün sonrası banyo yaptım . Korkum agrım olur şişer diye ama olmadı 🙏🏻
Deletedmom137 Aise_35 dün hiç bişey yoktu sabah kalktım kalkmıyor kolum deli gibi ağrıyor sanırım üstüne yatmışm 🤣
Aise_35 Deletedmom137 oda olabilir iğneyi yapan ebeden de kaynaklı olabilir . 2. Dozum var bakalım 26 Mart’ta inşallah yine ağrım olmaz
Aselannesi_85 Deletedmom137 canım bazı kişilerde farklı yan etkiler olabiliyor ben zerre acı ağrı hissetmedim, parol kullanmanı birde bölgesel soğuk uygulama yapmanı öneririm
17062013 Yaparken hiç acımıyor ama sonrasında illa ağrı oluyor ben yaptıralı 15 gün falan oldu iğne yapılan yerin yan tarafları yanmış gibi pütür pütür kızarık kaldı alerji gibi ağrısı çok sürmedi buz uygulayınca ağrısı kesiliyordu