Ozlemdmn Slm herkese canlarim SU an hastanedeyim ilk tahlil alindi server gibi surubu ictim simdi iki saat bekliyecegim yurumemem gerekiyor ve SU icmeyecegim o yuzden hastanede bekliyorum bakalim devamin da neler olcak 😇
Ozlemdmn Neshuldem valla Canim yurt disindayim normalde yapilmiyormus bile bana neden yapma ihtiyaci duygular bilmiyorum insallah hepimiz saglikla dogururuz insallah ❤️
Ozlemdmn [silindi] valla anladigim bu 2 saat sonra dedi ama bir saat sonra kan alirlarsa bilgi verecem Canim canli canli paylasiyorum SU an oturdum bekliyorum 😍😍
Yenianneadayi2208 [silindi] aynen bende aç karnına verdm ilk kanı sonra 50 mg lık glikoz içtim sprite gibi elma aromalı..1 saat sonra bir daha kan verdim ve bitti gitti 😀
Neshuldem Ozlemdmn tamamdır yuttdışı farklı evet. Ama onlarda 75 gr olatak zorunlu yapılıyor diye biliyordum.
Ozlemdmn Neshuldem 75 kg ustu mu demek istedin dogrudur ben 91 kilo oldum suan ama kiloma normal diyorlar Israrla ve ben artik yemiyorum Yani bana cok geliyor 73 ile hamile kaldim 🙃
Neshuldem Ozlemdmn yok 75 gr olarak birde 50 gr olarak yapyıran doktorlar var. Kilona dikkat et. Herkes de farklı okuyor hamilelikte kilo alımı. Yediklerine dikakt et. Diyetisyene git gerekirse.
Ozlemdmn Neshuldem Canim sekeri tamamen kesti ekmek yok bir ögun yemek artirdi artik böyle giderse zor olacak diyor
Ozlemdmn 1989-- yok Canim cukmadi 10 en yuksek bende 9 cikti ama bunten cok hizli kilo Alan bir bunueymis dikkat etmek zorundaymisim yemekten kisamazmisiz o yuzden sekeri tamamen yasakladi Canim ben günde iki ögun iyorum onu 3 ögun yapti tatlim
[silindi] Yenianneadayi2208 aynen benimkide elma aromaliydi 50 mglik sprite gibiydi tadi ben korkmustum ilk naisl biseydir die allahtan kötü deildi 😂😂
Afyonlu02 @Ozlemdmn Hım ben 2 li test yapmadım da 17 Olcam kontrole çağırdı kan alcaz dedi dedim oda bu test mi