2 Gün önce nişanım geldi diye post açmıştım nihayet doğurdum kızlar😂 Geçen hafta Pazartesi kontrole gittiğimde doktor bebeğin suyunda azalma olduğunu perşembeye mutlaka kontrole gitmemi hatta gelirken doğuma hazırlıklı gelmemi söyledi. Perşembe günü gittiğimde suyunun iyi olduğunu Pazartesi tekrar gelmemi istedi. Pazar öğleden sonra yavaş yavaş gelen sancılarımla doğumun yakın olduğunu anladim akşam evde temizlik yaptım duşumu alip uzandım 1 gibi uyuduğumda ağrılar artmaya başlamıştı aynı adet sancıları gibiydi. Saat tam 4 de ağrılara uyandım wc gittim küçük abdestimi yaptığımda kan geldiğini gördüm hemen eşimi kaldırıp nişanımın geldiğini söyledim. Sırtımı biraz ovdukdan snra ona uyumasını söyledim ağrılrım artarsa uyandırıcaktım. Bu arada bende evde yürüyüş yapıp sancılar tam geldiğinde hareketler yapmaya başladım. 6.30 gibi eşimi uyandırdım artik dayanamadığımı söyledim. Bidaha duş alıp 7.30 gibi hastaneye gittik. Eve ilk muayenede 6 cm açılma olduğunu söyledi. o sırada doktorum geldi. "Bravo kendiliğinden gelmişsin hemde 6 cm açıklıkla " dedi. Herkes şaşırmıştı daha sonra yatışım yapıldı. Saat 3 e kadar 2 cm ancak alışabildim. Toplamda 8 cm ulaşınca suni sancı vermeye başladılar bu sırada ebeler sürekli muayene ediyorlardı canım çok yanıyodu artik istemiyordum suni sancıdan sonra kendimden geçtim. ıkınınca bağırıyorum yeter artık kesin alın diyodum. Saat 5 gibi doktorum geldi tekrar muayene edip yatakda suyumu patlattı sonra çatala cıktım 3 ıkınmayla bebeğim hemencecik kayıp geldi. onun kontrollerini yapıp çıkana kadar benim dikişlerimi felan hallettiler. daha sonra odaya geçtiğimde herkes ordaydı. Biraz uzun oldu kizlar hakkınızı helal edin. Çok güzel bir duyguydu Rabbim isteyen herkese nasip etsin şimdi.biraz dikişlerim var oturup kalkarken çok rahatsız ediyor gögüslerimde çatladı sütümde tam gelmedi inşallah oda gelirse dünyalar benim olcak sormak istediğiniz bişe varsa seve seve yanıtlarım🤗🤗