Elifaydogan06 Günaydın hanımlar sabah uyandığım da gerildim ama istemsiz oldu heryerin uyuşmuştu gerildiğim an sol kaşığıma kramp girdi hemen geçti korktum bebeğime birşey olmamıştır demi var mı başına gelen 🥺
Pelo_00 Elifaydogan06 Bu konularla ilgili doktorların videoları var onları izlemenizi tavsiye ederim. Genelde uzanma gerilme diye çok söyleyip korkutuyor insanlar birbirlerini sonrada kafaya takıp stres yapıyoruz kendimize kontrolünüzde doktorunuzada danışın dediğim gibi doktorların videolarını da izleyin.
Elifaydogan06 Asl_93 bende istemeyerek yapıyorum ama zor hamile kaldım bebeğim daha küçük korktum o yüzden 🥺
[silindi] Elifaydogan06 Yerlesmeden dolayı kramplarınız ve lekelenmeleriniz olabilir korkmayın. Biraz psikolojinizi olumlu yönde tutun. Yoksa hamilelik boyunca zaman iyi gecmez :)
Asl_93 Elifaydogan06 içini ferah tut canım🙏🏼☺️ Tedbir bizden takdir Allahtan sonuçta ☺️ Biz 20+2 hafta olduk ben başından beri sakınan göze çöp batar dedim rahat oldum ☺️ Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah 🙏🏼🤗
Elifaydogan06 [silindi] normalde yerleşmeden dolayı ağrım oluyor evet ama uyku haliyle ellerimi yukarı kaldırıp gelirdm sol kısık kemiğime bi kramp girdi o an ama bi daha olmadı bende endişelendim 😔
Elifaydogan06 Deletedmom137 5+4 canım yerleşme ağrıları vardı zaten 1 haftadır bu ağrı değil uyku haliyle ellerim yukarda gelirdim o an sol kısık kemiği var ya ona bi kramp girdi hemen geçti