Davud_moms Kizlar ilk gebeliyim olduğu için soruyorum tüm hastaneler özel yada devlet fark etmez doğuma almadan önce lavman yapiyormu?
Ebyct Davud_moms evet yaparlar acil son dk gitmezden yani gittiğinde kafa çıkıyordur o zaman yapmazlar ama öncesinde yatışın olduysa yaparlar. Yoksa doğumda ıkınırken büyük tuvaletini yaparsın
busrasahinn Davud_moms evet canım normal doğum olacaksa her hastane yapar çünkü çok kuvvetli ikiniyoruz kazaya kurban gitme ihtimalleri çok yüksek oluyo 🙈😊
Davud_moms Ebyct acaba tüm hastaneler yapiyormudur. Bazılarından yapmayanlara var diye duydum açıkçası bende doğumda büyük tualetimi yaparım diye korktum
Dnzasel Davud_moms olabilir canm bende şu patlaması sonucu gittim kahvaltıdan sonra olmuştu ama hiç bı işlem yapılmadı lavman gibi 12saat bekledim sadece açılma olsun diye en sonda su iyice azalınca doktorum riske atmayın seZeryan yaptı ama lavman fln yapilmadi
TAkilicci Deletedmom337 bir nevi bağırsak söktürücü. Normal Doğumdan önce veriliyor ki ıkınırken kaka yapılması diye
Dnzasel Deletedmom337 makattan içeriye jel gibi krem gibi birşey sıkılıyor canm büyük tuvaleti yap diye