Lokumum Kizlarr 36.haftamdayım iki seferdir karnımdan cıt sesi geliyor sanki tirnak keserken çıtlar o sesi duydum 😂siz böyle birsey duydunuz mu cok ilginç korkmadim da değil...
YazCilegi Lokumum Olabiliyormuş. Burda bir cok anneden duydun 😅 Bardak kırılması,parmak çıtlatması gibi. bulabilirsem etiket yapayım sizi postlara
Aleynaozkayaa Lokumum doktorlar bebeğin eklemlerinden gelebilecegini söylüyor ama tam bir açıklaması yokmuş tahminen bebeğin büyüdüğü için eklem çıtlaması diyorlar
mmerccan Kurban olduğum rabbim. Daha neler yaşıcaz neler duycaz acaba. Gerçekten hamilelik başlı başına akıl almaz bir mucize.Vücudumuzda neler neler oluyo 🤔
Lokumum mmerccan valla öyle nasıl bir mucizeye gebeyiz Cok sukurrrr Rabbim herkese nasip etsin insallahh saglikla kavusalim hepimiz evlatlarimizaa süt kokulularimiza💜💜💜😍😍
Lokumum Nrdngul kemik sesi demişler sıkıntilo bir durum yokmuş en azindan tam sebebi belli olmasada sağlıklı olsunalr insallah☺☺💜
Zeze03 Bende ilk defa dün ve bugün duydum çok garip bişey kalem ucu kırılıyormuş gibi çıt sesi 37 haftalığım 😳 çok ilginç birşey