Eva41 Kızlar 25 haftalık hamileyim doğumum haziranda olacak Allah’ın izni ile doğuma yakın saçlarımı kesip boyatmak istiyorum bitkisel boya ile acaba bir zararı var mi aranızda boyatan var mi ?
Deletedmom137 Eva41 doktorunun fikrini alarak hareket et bence kuzum ama bi çok kişi boyuyır bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum🥰
Gazell Eva41 bir Zarari yok ben boyadım hamileyken hemde çok araştırdım boyadamadan önce amonyaksız boya kulan canım birsey olmuyor normal boya ile boyayan bile çok kişi var hamile
Nurrayy Eva41 ben 25.haftamda kesip boyattım ama ombre yaptım yani diplere değmedi. Çok araştırdım Şuana kadar boyadan bebeğe bir zarar geldiği görülmemiş diye. Siz yine de doktorunuza danışın araştırın iyice
Eva41 Deletedmom137 bende bu randevum da gidip soracağım çok istiyorum doğumdan önce bir değişiklik anneleri eskileri bilirsin kesinlikle boyama diyince zararlı falan baya kızdı bana içimde öyle kaldı doktoruma danışayım ona göre boyarım
Nevruz Canım öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😊 ben 25. Haftada boyattım. Şu an 35+5 iz. Doğum öncesi tekrar boyatcam. Amonyak içermeyen bitkisel boya ile boyattım ben. Ben de kızım da gayet iyiyiz çok şükür 🙏🏻
Eva41 Nevruz çok teşekkür ederim Allah sizin evladınızıda size bağışlasın çok istiyorum değişiklik hep siyah siyah sıkıldım doğumdan önce değişiklik olsa hiç fena olmaz diye düşündüm 😇
Deletedmom137 Eva41 aynen canım bende çok istıyorum boyatmayı ya artık bazı şeyler eskisi gibi değil bitkisel olduktan sonra bi problem olmaz bence
Eva41 Nurrayy bende ombre düşünüyorum esmer olduğum için açık renkler gitmiyor zaten doktoruma danışacağım ona göre boyatırım ❤️
Davetsizmercimek Canım ben ilk gebeliğimde 30.hafta da boayttım hiç de bir şey olmadı. Bunda da düşünüyorum 😊