Yavrum_herseyim Emine_43 bence güzel canim benimkide öyleydi simdi ise 1 ayımız kaldı doguma Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
KubrAbdullahh Emine_43 Hayırlı olsun canım normal gözüküyo daha günün gelmemiş iki günde ikiye katlaması gerekyo doktorun iki gün snra bir daha kan tahlili ister benimkide öyleydi 1 ay sonra dogumum var benmde 😊
aysegulefe Emine_43 hayırlı uğurlu olsun canım tebrik ederim.gebeliğin sağlıklı huzurlu geçsin inşallah
Prensesannesi96 Emine_43 güzel canım benmde bugün silik çıktı yarın kan vercem insalllah benimde kanda çıkar senlnde güzelce yükseliş gösterir insallah 🥰. Daha erken olduğu için öyledir yükselecek o daha insallah 🥰🥰
GizemAykut Emine_43 bende bugün kan tahlili yaptırdım ama sonuç 39.4 çıktı bugün günümü bir gün geçtim sizce iyi mi çok korkuyorum
Efsunnaz Emine_43 kac ciktigi onemli degil onemli olan 2 gunde 2 kat artis olmasi 1 hafta boyunca kontrol edilmeli siz icinizi ferah tutun kimseyle kiyaslamayin herkesin vucut hormon yapisi farkli onemli olan artmasi 😊