sennurr Te23 sana kan tahlili şeker yüklemesi yaptı mı canım bana bi kere kan tahlili yaptı oda vitaminler falan değildi 8-9 haftalıkken mi ne yapmıştı yapmıyo hiç yapması gerekmez mi sağlık ocağında yapılan sonucu götürdüm kansızlık da var dedim demir hapı yazdı sonra
Utayturku Babyone muayene 110 ben hep ordayım 😄 normal doğum 1800 sezaryen 2200 isteğe bağlı sezaryen 3175 dediler ocak ayınca. Diğer ay tekrar öğreneyim 😄
gtitiz23 Eminapasali selâm canım özel konak hastanesi Kocaeli İzmit normal doğum 3,000 sezeryanla olacağım için 3,300
Te23 sennurr evet canım yapmıyor idrarda yapmıyor bende enfeksiyon var ben yakınımdaki bi hastanede yaptırıyorum genelde idrar tahlilini her sefer enfeksiyon çıkıyor
AyaYlmazYldrm Halime1652 hyr cnm bn sordum almiyorlar bnim.esiminde sigortasi yok bnimde bn ucretsiz muayene oluyorum
Esra_3929 Dnzasel hangi doktora gidiyorsunuz ben Ahmet beye gidiyordum ama yeni hastaneye geçince fiyatlar baya Bi arttı o yuzden bıraktım şimdi başka Bi hastaneye gidiyorum
Dnzasel Esra_3929 Reşat beye gidiyorum canm ama belli saat ve günlerde buraya geliyor doktorlar gitmeden arıyorum hangi gün kaça kadar orda diye öyle gidiyorum
Halime1652 AyaYlmazYldrm suan Bnm de ole cnm subatta bıttı sıgortam ve heran doğum olabılır ama analıkdan faydalancaz
Ipek_ozsyhzry Gulap-1234 zaten aslı hanımla Hakkı bey 2 si için cok iyi diyorlar zaten herkes bu 2 sine gidiyor bende dün ordaydım
berre34 Gulap-1234 merhaba. Asli hanim nasil bi doktor? Ayrintili anlatiyor mu herseyi? Sabirli mi? Guler yuzlu mu? Ben de o hastaneye yeni gitmeye basladim ama hicbi doktoru bilmedigim icin tercih ettim.
sennurr Te23 bendede vardı o zaman enfeksiyon yüksek değil galiba bende belirti yok çünkü enfeksiyon bölümüne git demişti baktı oda idrardan bişey yok dedi nasıl oluyo anlamadım peki şeker yüklemesi olmadı mı sana