Bebeğim daha 8 haftalıkken buraya kaydoldum ve annelerin doğum hikayelerini hep ağlayarak okudum o kadar kutsal bi olay ki öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻😊 şimdi gelelim doğum hikayeme bundan bir hafta önce suyum geldi sanıp hastaneye gitmiştim buradaki kızların zoruyla iyikide gitmişim🙏🏻 Bilen bilir posttada yazmıştım eşim uyanmamıştı neyse saat 6 oldu biz gittik hastaneye hemen nst alındım ne sancı var ne kalp atışı kız korktu tabi bende doktorumu ara hemen gelsin dedim doktorum ankarada bi konferanstaymış bunu duyunca ağlamaya başladım koz dedi ben makinayı bi değiştiriyim bazen tutukluk yapıyor makinayı değiştirmesiyle bebişimin minik kalbinin sesi gelmeye başladı o an o kadar çok dua ettim ki ona bişey olmasın diye neyse sancı yok bişey yok saat 9 oldu başka bi doktora yönlendirdiler beni su olup olmadığını anlamak için doktor anlamadı açıklığıma baktı hiç yoktu amnisure diye bi test yaptı negatif çıktı muayene de bebeğin suyunu az gördüğünü söyledi ama normalidee bu olabilir dedi doktorun daha iyi bilir dedi beni eve gönderdi aradan 2 gün geçti doktorumun gelmesiyle hastaneye gittik tabi ben bu arada çok ağır bi şekilde grip olmuşum onunla etkisi çok hastaneye gitmemde doktorum halimi gördü noldu sana dedi kanımda enfeksiyon çıkmıştı malesef parol ve antibiyotik kullanıyordum 😞 doktor hemen muayene etti beni suratı düştü bende korktum kötü bişey bekliyordum bebeğimin gerçekten de suyu azalmıştı ve kristalleşme başlamıştı üstüne üstelik eşi yaşlanmıştı ve onu artık beslemiyormuş doktor seni hemen almam lazım sezeryan dedi halbuki normal doğumu çok istiyordum o hissi yaşamak istiyordum kısmet olmadı 😞😞 bu arada bebeğimin eşi yaşlandığı için normal doğum yaparsam onu kaybedebiliecğini söyledi bende zorunlu sezeryan için 27.02.2020 ye gün aldım 💕 içimde bi korku vardı ve hazırlıklarım henüz bitmemişti oda falan süslemedim bende eşimde öyle şeyleri sevmeyiz sadece çikolata kolonya aldım hemen evi temizlettim bebeğimin eşyalarını ayarladım arabaya binene kadar heyecan yoktu ne zaman ki hastanenin olduğu bölgeye girdik ben ağlamaya başladım annem kardeşim eşim hepsi beni sakinleştirmeye calısıyo sağolsun kayınvalidem ben ameliyata girene kadar bütün duaları okudu beni hazırladılar ameliyata işte asıl olay şimdi başlıyo sedyeye uzandım ama kimsenin suratına bakamıyorum baksam ağlatacam neyse hemşirem biraz sakinleştirdi beni ameliyathaneye indik Yalnız kalınca yine ağlamaya başladım masaya oturdular spinalimi yapmak için anestezi uzmanı geldi 4. Denemesinde yapabildi iğneyi çünkü nasıl durmam gerektiğini söylemedi normalde acısız bi işlem ama ben ne olduğunu bilmediğim için çok korktum kadına bağırdım beni uzandırdılar sol ayağıma sanki şimşek çakmış gibi bi akım geldi ondan sonrası kum çuvalıydım hiç bişey hissetmedim ama kadın beni nasıl korkutmuşsa beni burdan çıkarın diye bağırıyordum 😂😂😂 doktorum geldi beni uyuttular sadece bebek dünyaya geldiğinde bi 3 dk uyandırdılar hemşire bebeğimle fotograflarımı çekti bana o kadar güzel geldi ki hayatımda gördüğüm en güzel bebekti sanki sonra ben çok soru sorunca yine uyuttular ama dikiş anını hatırlıyorum bişeyler yapıyolar ama ne oldugunu asla anlamıyosun acımıyor ama güzel bi histe değildi. 😒😒 ameliyat bitiminde uyandırdılar ama bende müthiş bi mide ağrısı sanki bütün organlarım ağırıyo beni uyutun dedim canım çok yanıyo neyse ameliyathaneden cıktım eşim annem kapıda kardeşim kayınvalidem bebeğin yanına çıkmışlar. O kadar üşüyordum ve ağrım vardı ki ağlamaya bile halim yoktu titreye titreye yukarı çıktık beni yatağa aldılar hasta bakıcıyla eşim üzerimi giydirdi ama sanki kutuplardayım oda yetmezmiş gibi karnıma soğuk kum torbası koydular bence bi 10 kilo vardı canımı çok yakıyordu. Sonra bebeğimi getirdiler yavrum günlerdir zaten açtı hemen gögsümü tuttu yedi harika bi his o an herseyi unuttum. Bebeğim 3300 gr 50 cm olarak dünyaya gelmiş. İlaçların etkisi geçince ağrılarım artmaya başladı sondayı çıkarmaya geldiler doğru nefes aldığım için çıkarırken acımadı ama ilk ayağıya kalkışım ve ilk tuvalet çok acıttı canım çıktı resmen insanların sizi kaldırmasına izin vermeyin bence siz kendiniz her zaman karşıya bakarak ve nefes alarak kalkın yoksa kasarsanız çok daha acılı oluyor zaten acilı 😔 ilk yürüyüşümü yaptım akşamında gazım çıktı sabah kontrollerimiz yapıldı ve çıktık. Kim diyorsa sezeryan rahat kesinlikle yalan ilk 1 hafta işkence resmen ben daha bir haftayı bile doldurmadım ama annem sağolsun toparlanıyorum yavaş yavaş. Şimdi Bebişim yanımda uyuyor nefesinin sesi bile bana huzur veriyo çekicim tüm acılara değer canım oğlum 💕🥰🥰 evime neşe kalbime huzur getirdi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hep bu duayı ettim herkes bu duyguyu tatmalı illaki 🙏🏻🙏🏻💕 Happy kidse geçtim ama burayı çok özlüyorum 2. Bebeğimde görüşmek üzere hepinize kolay doğumlar diliyorum inşallah hersey istediğiniz gibi olur biraz uzun oldu ama ben uzun hikayeleri okumayı daha çok seviyordum 👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻