Elifaydogan06 İlk 3 ay yüzüstü yattınız mı korkuyorum da ben 1 buçuk aylık hamileyim . Karnın çıkana kadar yat bişey olmaz diyorlar
EzgiCan_ Elifaydogan06 birşey olmaz diyorlar ama ben yatmadım hem bebek için sola yatmak daha iyi hem de bir yerden sonra mecbur olacağı için kendimi yatmamaya alıştırdım
Kubraatmaca Elifaydogan06 ben normalde yüzüstü yatmayı çok severim çok araştırdım YouTube da jinekolog Kağan Kocatepe var onun videolarını izliyorum hiç bir sakınca olmaz karın çıksa bile bebek karnın 7 kat altında etkilenmesi çok az diyor ama rahat yatmak önemli diyor
AATozarr Elifaydogan06 Ben 4 aya kadar yattım şimdiden sağ sola odaklama kendini ileri haftalar da sağlı sollu tutulacak böğürlerin🤣
Dilan-acr Ben yattım 2 buçuk aydan sonra yatmamaya başladım sol tarafıma yatıyorum rahat değilim ama mecbur 😂
Yakamoz__gul Elifaydogan06 nette izledim doktor 20. Haftaya kadar yatilabilir diyor. Ben normalde hiç öyle uyuyamazdim bu aralar öyle rahat ediyorum anca öyle uyuyabiliyorum. 12. Haftadayim bende