Aysenozturk007 Yorumları okudum herkes mide bulandırıyor falan demiş ? Sizdede böyle bir durum oldu mu kızlar ?
Malatya44 Aysenozturk007 tam tersine feramat bana cok iyi geliyo diger kan haplari midemi bulandiriyo ve ateş bastiriyo bana..
Tazeanne0134 Aysenozturk007 evet canım benim eczacım mide bulantısı yapar o yüzden yatmadan önce alsın demişti o yüzden bi problem yaşamadım sana ne dedi doktorun ya da eczacın
Tazeanne0134 Aysenozturk007 valla benim doktorum yazmıştı ama eczacım söylemiş eşime ilacı almaya gittiğinde o gün bu gündür hep öyle kullanırdım bu aralar çok çok aksattım ama iyi olmuş buraya sorduğun kaç haftalık hamilesin
Oooykuuu Aysenozturk007 ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum gece yatarken alıyorum bana iyi geldi iç bulantısıda yaşamıyorum uyumadan önce aldığm için sanırım
Tazeanne0134 Aysenozturk007 ben hamile değilim doğum yaptım canım Rabbim yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu cinsiyeti belli mi
Aysenozturk007 Tazeanne0134 yaa Allahım sağlıklı hayırlı ömürler versin yavruna 🥰 doktor %95 erkek dedi ama dün gittim doktora kendini saklamıştı göstermedi.😅 haftaya tekrar cağırdı doktor bakalım cinsiyeti değişmiş mi
Tazeanne0134 Aysenozturk007 âmin canım valla canım 16+6 da bana %80 kız dedi Adana'daki doktorum neyse sonra İstanbul'a gidince de detaylı ulturasona gittik orda ve erkek olduğunu gördük 🥰🤭 hakkında hayırlısı olsun inşallah canım evladın kızı erkeği yok
sinber Aysenozturk007 ben 2 aydık kullanıyorum hem de sabah aç karna içiyorum bana bulantı yapmadı henüz hamile değişim bu arada
Haticeakks Hayır mide bulandirmadi tam tersi kan degerlerimi düzenledi gynoferon kullaniyodum önce hiçbir işe yaramiyordu
Esarikay Aysenozturk007 ben kullanıyorum hiçte midem bulanmadi. Bu zamana kadar kullandığım en iyi kan ilacı bence. Ayrıca gerçekten değerleri çok iyi düzenliyor.
yefeninannesi Aysenozturk007 mahvetti beni bu hap onu gece yatmadan önce içtim iki gün kustum midem bulandı başka hap istedim doktordan