RabiaMG 11 haftalik hamileyim son zamanlarda gogus uclarimda soyulma farkettim aranizda yasayan var mi internette baktim gogusler buyudugu icin gerilmeden kaynakli catlama ve soyulma olabilir yaziyo ama sormak istedim aranizda yasayan var mi diye
Minik-efe RabiaMG bende de oldu canim sık sık zeytinyagi ve krem kullandim dogumda yara olma riskini de azaltiyomus
Yaman RabiaMG evet iste bnmde çok çatlak vardı bide kaşınıyordu çok krem iyi geldi kaşıntı oluyor ama en azından çatlaklar geçti hormonlardan kaynaklaniyormus
Bebegim96 Bende 11+6 aynı durum bende de var dün farkettim karın boşluğu sağ tarafımda da olmuş hatta 🙂
Deslem RabiaMG Lansınoh lanolin öneririm çok iyi geliyr benimde göğüs uçlarım çok yara oldu uçları çatladı kabuk bağladı krem çok iyi geliyor etkisini farkedersin direk
mrv39 RabiaMG bende 13+4 hamileyim benim de aynı sekilde her gece kantaron yagi sürüyorum baya iyi geldi
RabiaMG Deslem gecmis olsun benim suan sadece soyulma var ama dogumdan snr insallah yara olup zorluk cekmeyiz