Yavrum_herseyim Kızlar internette ozdilek pelus bebek battaniyesi almayi dusunuyorum baya hosuma gitti ve guzel ama tedirginim alan varmi varsa bilgi verebilirmisiniz alipta memnun kalip veya kalmayan var mi acaba
SedaveSusam Yavrum_herseyim canım ben bizzat görerek karar verdim özdilek evet yeri güzel çokta büyük ama benim baktığım yerde birde merinos marka vardı merinos daha puf puftu özdilek bana biraz yapışık geldi o yüzden merinos aldım ama alınmayacak gibi değil özdilekte ben merinosu beğendim
Deletedmom124 Yavrum_herseyim yıkaması rahat canım kullnimi da ben yorgan kılıfına geçirip öyle kullanıyorum çok rahat civilden aldım oğluma da kızıma da
Deletedmom137 Yavrum_herseyim Annem lcwdan almış bugun bayıldım hem fiyatıda uygun bayada büyük ebatı
Yavrum_herseyim SedaveSusam Bende internetten gordum şöyle gorsel olarak begendim ama kararsuz kaldim bide eni 100 uzunluğu da 120 cm deniliyor merinos ta mi oyle
Deletedmom137 Yavrum_herseyim lcw nın kendı markası canım bebek reyonundan bulabilirsin hatta şuanda indirimdeler kaçırma derim
Deletedmom137 Yavrum_herseyim https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/bebek-ve-cocuk/Battaniye/3801584/646180 daha modeller var canım
Deletedmom137 Yavrum_herseyim al kuzum nohut battaniyeleride hoşuma gıdıyor benim bitanede ondan alacağım🥰