tlnkdr Kızlar 22+2 günlük hamileyim hareketlerini hep hissediyordum hareketlerini hatta dün akşam çok ilk kez çok şiddetli hissettim ama bugün ne yaptıysam hissetmedim çikolata yedim yürüdüm oturdum yattım endişe etmeye başladım
Fidan3594 tlnkdr bende o haftada 2 gün hissetmemiştim korkmuştum ama arkasını dönebiliyormuş. Sizde de öyledir inşallah ama isterseniz bi doktora gidin tabi
Sinemozdem tlnkdr normal o haftalarda düzenli olmayabiliyor hareketleri.bende de olmuştu 2 gün hissetmedim ne yaptıysam sonra acile gittim bebişim gayet iyiydi istersen sağlık ocağında kalp atışı dinleyip rahatlayabilirsin endişe etme
tlnkdr Fidan3594 tşk ederim zaten yarın sonuç göstermek için gidicem Dr ama acile mi gitsem DİE düşündüm eşimde çok rahat Bişi olmaz uyuyordur sürekli vuracak DİE bişey yok bugün çok yoruldun ondandır falan diyor bi yarın olsaydı🥺
tlnkdr Fidan3594 tşk ederim zaten yarın sonuç göstermek için gidicem Dr ama acile mi gitsem DİE düşündüm eşimde çok rahat Bişi olmaz uyuyordur sürekli vuracak DİE bişey yok bugün çok yoruldun ondandır falan diyor bi yarın olsaydı🥺
Eda1231 tlnkdr bir sorun olduğunu sanmıyorum ama mesajını görünce bende endişelendim en iyisi sabah kahvaltıdan sonra hareket etmezse sağlık ocağına git bir baktır. Umarım uzak değildir evine
Betulbekil Ben ilk hareketlerini 26. Haftamda hissettim baya geç hissedince tereddütte kalmıştım ama bi sorun yok bebeğimde ve genelde geceleri hareket halinde gündüzleri durgun hep 34+3 teyim
tlnkdr Eda1231 yarın Dr gidicem zaten sonuç göstermek için ama biraz içim rahatladı hissetmeyenler olmuş 2 gün
tlnkdr Sinemozdem tşk ederim biraz icimi ferahlattınız yarın Dr gidicem sonuç göstermek için o zaman Dr muayene olur bende aorucam bu durumu
Eda1231 tlnkdr içini ferah tut zaten. İnşallah Allah ım izniyle hepimiz sağlıklı sihatli kucaklarımıza alırız