Sumyyeee Kocaeli’de özel hastanede önerebileceginiz kadın doğum doktoru var mı son iki ayım kaldı tayinimiz oraya çıktı bundan sonra ki muayene ve doğum için iyi bi doktor önerisi ???
Deletedmom137 Sumyyeee merhabalar canım konak hastanesi erkan türközü şiddetle tavsiye ederim internettende araştır memnun kalacağından eminim☺️
Betulzeynep19 Sumyyeee merhaba canım özel kocaeli tıp merkezi dr.reyhan arpacı kesinlikle tavsiye ediyorum istersen araştır muayne ücreti 120 tl çok kibar anlayışlı güler yüzlü bi bayan çok memnunum
Betulzeynep19 Pinarmelikecanım size nasıl davranıyor bilmem ama bence çok somurtkan ve sert bi doktor ve açıkcası hiç memnun kalmadım ondan
Pinarmelike Betulzeynep19 sadece 1 kere gittim ben hilal hanıma çok memnun kaldım bakalım cuma tekrar randevum var nasıl davranmak
Betulzeynep19 Pinarmelike inşallah güzel davranır çünkü çok kaba kimden duyduysam doktorun bilgili olduğunu fakat çok kaba olduğunu söylüyorlar bende aynı kanaattayım
Pinarmelike Betulzeynep19 ne gibi bir kabalık ki canım bana gayet iyi davranmisti geçen ay gittiğimde çokta ilgiliydi
MeeL Sumyyeee Medikal park Funda Salihoglu Saricali ben ona gidiyorum memnunum. Ama pahali bir hastane biraz. kocaeli tip Hilal Bayram onuda cok duydum arkadaşlardan. Biraz uzak olmasaydi tercih edebilirdim.
Betulbekil Sumyyeee ben özel cihan hastanesi mehmet atamana gidiyorum çok tecrübeli iyi bi doktor internetten araştırabilirsin 115 tl muayene ücreti doğum 3000 sezaryende vajinalde aynı fiyat 🌸
mervealtinipek41 Bende Gebze konak Hastanesi'ne Taner Çelikel e gidiyorum şuan için memnunum çok ilgili ve güler yüzlü