Rabiaa59 Şöyle söyliyim canım bir haber okumuştum ama oldu baya bir.Doğum yapan kadının içinde doktor tamponu unutuyor ve o şekilde dikiyor.Sonrasında şiddetli ağrı ile gidiyor ilgileniliyor mu ilgilenilmiyor mu tam hatırlayamıyorum haberi ama Duygu hastanesine falan yönlendiriliyor.Saçma sapan olaylar ihmaller vs vs.Harici kadın doğum doktorlarının ilgisizliği muayne esnasında sürekli tlf la meşgul olmaları , hamile olup kanama ile giden hamile bir anne adayını azarlarcasına normal diyip başından savmaları..Her hastanede olumsuzluklar var ama başka branşlarda da sıkıntılar olduğunu ve para için sürekli ekstra masraf çıkardıklarını biliyorum.En basiti bir film çektirmek istiyorsun devlette sıra gelene kdr 3 ay geçiyor para vereyim hemen olsun diyorsun.Hastaneye gidip şuramda ağrım var dediğin halde diğer tarafının filmini çekiyor ve 150 lira parasını alıp seni bir güzel yolluyor.Sorumsuz ve paragöz bir hastane.Başhekimi de sahibi zaten.Bnm gözümden hastaneden başka herşey ☺️ Ama sen doktorundan memnunsan güveniyorsan devam et tabi cnm.