Ozlem_Baldede1 Tucem aa memnun kalmanıza sevindim bende Figen hanıma gidiyorum 😃 nasıl bir doktor daha tecrübeli olduğunuz için soruyorum
Nur_akdg Vnsgb bende ayse kavasoglu na gittim de ilk muayne de siz cinsiyeti ne zaman ögrendinz acaba kac haftalkken söyledi😊
[silindi] Pitircikk Bende yenı randevu aldım orası için. Fiyatları gerçekten cok pahalı. Daha uyguna da hastane buldum ama içime orası sinecek sanırım. Hayırlısı artık.
Pitircikk [silindi] evet ya 2-3 bin doğum fiyatı veren hastaneleri görünce ben de biraz araştırmaya başladım açıkçası, bi de anadolu yakasından gidip geliyorum ben şişliye. O yüzden bu yakada başka bi doktora daha gideyim diye düşündüm memnun kalırsam onda devam ederim.
Dlkdlk [silindi] acıbadem sigortalıyım ama gebelikten önce yaptırdım gebelik teminatım oldugu icin muayne ve tetkitleri karşılıyor. Kendimde sigortayıcıyım zaten :) yıllık ücret 2bin ile 3bin arasında değişiyor
Nevink Minnos-anne emine zeynep normal dogum yapacak anneler icn iyi olabilir ama ben panik atak hastasym normal dogum yapmam mumkun degil bunu ona soyleidgimde cok hafife aldi ve bu benim icn cok zor oldu hafife alinacak bir rahatszlk degil cunku normal dogum aninda atk gecirmem bebgimi tehlikeye atabilir o sebptem ben onunla devam edemeyecegimi dusundum zaten yardimci docentlige yukselmis o yuzden sezeryan fiyati 3 bini bulmus muayeneside artmis o da beni asar
hulyatkknt [silindi] hayır hamileyken yaptıramazsınız. Yaptırdıktan sonra 1 yıl içinde hamile kaldığınızda da karşılamıyor
Dlkdlk [silindi] doğum öncesinde yapılıyor malesef gebelik esnasında yapılan poliçelerde gebelik teminatı devredışı kalıyor
Yclmom92 Bahçelievler medicalpark hastanesi Dr Gönül Çimen gidiyorum doğum paketi fiyatı Normal doğum 5.600 sezeryan doğum 6.600 2 adet de ücretsiz muayne hakkın var.
CeylanAsena Mlk_123 bende doğaya gidiyorum fırat beye bende doğum için kararsızım bide zam gelmiş sezeryan 1900 dediler bana sgklı dün sordum
beyzyyy Cansuacar merhabalar avrasya gop ta hangi doktora gidiyorsunuz normal doğum mu acaba doktorun tutumu nasıl?
Cansuacar beyzyyy merhaba atilla okura gidiyorum doktorumdan cok memnunum bebeğim ters olduğu icin planli sezeryan olabilir dedi 37ye kadar beklicez dedi dönersede 40ı bekleriz dedi durumun gidişatına göre ilerliyor doktorum
beyzyyy Cansuacar çok teşekkür ederim mete hocayı hiç duydunuz mu acaba?normal doğum mu sezeryan ynlısı mı vb
beyzyyy tugbats sizin avrasyada doktorunuz kim acaba ve normal doğum mu sezeryan mı planlıyorsunuz doktorunuz hangisinden yana
tugbats beyzyyy ben normal doğum planlıyorum Duygu umut Eraslana gidiyorım önce Mete beye gidiyordum ama sonra değiştirdim
idm Davud_moms henuz yapmadm 36 haftaligim bu her hastane icin gecerli bi durum arayip dogum fiyatlari istediginz de size kalicaniz gece ve dogum fiyati veriyolar fakat dogum paket fiyati almaniz gerekio muhasebeye yönlendiriolar direk cnku size testler yapilmasi lazm dogum oncesi onlarda bi 400 500 tl tutuyo