PkoluAnne Minnos-anne evet aynen öyle bi kadın zaten hayırlısı olsun inşallah Rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın hepimizi
YelizE Acıbadem altunizade normal doğum 10.900 sezaryen 14.000 +2.000 epidural farkı. Yazılan fiyatlar ne kadar uygun. İlk hamileliğim özel sağlık sigortamız karşıladığı için araştırmadık, fiyatları böyle sanıyorduk🙈
Yasmiiinn Esmazi mutlaka gözükmeni tavsiye ederim canım😘 malsef ben senden faydanalabilirim😂😂 daha 16 haftalık hamileyim ben❤️❤️
H-y-t Pitircikk hiç konuşmadık canım yaa toplamda 4500-5000 civarı bulur doğumun dedi hastane ile birlikte
Nevink Minnos-anne 24 haftaligim onu denemedim ben emine zeynep'e gittm birde acil gittgmde sehruz diye bir doktra gorundum cok kotu muamele eden biriydi o diger doktorlari bilmiyorum medipolde nobetci bi doktr var sema hanim o cok mukemmel bir doktr ama o gunduz bulunmuyrmus
masalsii Edanurdg bende ekranı videoya çekmek istemiştim eşime gösterecektim ben o zaman susayım konuşmayım yaptı ne alaka yani sanki konuşssa nolcak bende o tavrı ve bugun direk bebegin sırtı dönük elleri yüzünde dedi göstermedi cok gıcık oldum açıkcası gitmek istemiyorum birdaha 🙄 irem hanıma gideyim en iyisi 32. Haftada
Edanurdg masalsii irem hanıma git sen en iyisi yanlış bi tutum olmuş şerife hanımın yaklaşımı demekki sadece arkadaşıma karşı öyle değilmiş
Busraaaaaxxx Çamlıca erdem hastanesini önerebilirim muayene 100 tl normal doğum 1350 zorunlu sezeryan 1750 lira
Nevink GulcanYvz dogrdr her bos gebelikte farkli olabilir ama benimkinin gidisatindan dolayi anlasilmasi cok mumkunmus canim degerim iki haftada hic yukselmemis ikinci gorundugum doktr muayene eder etmez bunda cocuk olusmaz dedi dusun birde kese o kadar beklememize ragmen 5 haftalik oldugu icn kurtajada hic gerek yok dedi doktr ki gercekten dustu kendisi.Suan 24 haftaligim cok sukur Allah evlatlarmzi kucagimiza almayi nasip etsn
Aselinannesi53 Opotrace53 yılbaşından sonra zam geldi muayene ücreti sigortalı 135₺ normal doğum da 2850₺ Allah göstermesin olur da ekstra takviye kan ihtiyacı olursa kan üniteleri için para alıyolarmış