H-y-t Şişli Özel Türkiye veya kolan hastaneleri hakkında bilgisi olan var mı ??? Benim doğumum muhtemelen bu iki hastaneden birinde olacak. Doktorum genelde bu iki hastanede doğuma alıyor gebelerini
Pitircikk H-y-t ben de yüksek ihtimal Türkiye hastanesinde doğum yapıcam, benim doktorumda dışarıdan. Doktor dışarıdan olunca sadece hastaneye ödenen ücret normal doğum için 2600 sezaryen için 3300 TL. Geçen ay acile gitmiştim oraya nst falan çekildi odalar temiz ve güzeldi. Kolan hakkında bilgim yok hastaneye gitmeden fiyat vermiyolar çünkü. Sizin doktorunuz kim acaba
Edag Ae12_3 teşekkür ederim bende bahae hanıma gitmeyi düşünüyorum bazı yorumlar cok iyi bazıları da ilgisiz diyor ama cok emin olamadım sizin yorumunuz nasıl:)
Ae12_3 Edag başta bana da çok soğuk geldi aslında ama sonra çok sevdim çok ilgili arıyor mesajlarıma hemen cevap veriyor başarılıda bir doktor benim ikinci gebeliğim İstanbula yeni taşındık tavsiyeler üzerine gittim çok memnunum tavsiye ederim🥰
ugurunaslisi İstinye Üniversitesi Liv Hastanesi sezaryen doğum 8000 ₺ Birinci Hastanesi sezaryen doğum 3500 ₺
Aselinannesi53 Derya-1516 kesinlikleee Yüzyıl hastanesi Hale Kayıran, her sorunu cevaplıyor , seni sakinleştiriyo şuan içimde ne endişe ne korku var normal doğum yapacağım inşallah haftaya. Cok zor durumda kalmadıkça normal doğuma teşvik eden bir doktor. Biraz yoğundur ama beklemenize değer ❤️
Elif_Ay Aselinannesi53 Benim doktorum da Hale hanım çok memnunum. Benim doğumum Ağustos ayında olucak. Normal doğum düşünüyorum bir aksilik olmaz ise inşallah fakat gece doğumlarına gelmediğini gündüz doğumlarına girdiğini söyledi bu konuda çok tereddüt ettim. Takip eden doktorum girsin istiyorum doğumuma belki gece normal doğum yapmak zorunda olucam. Size de böyle birssy dedi mi
Aselinannesi53 Gokcedag evet prosödürleri çok saçma ama dediğim gibi 2. Ayımdan beri Hale hanımlayım ve aşırı memnunum ondan başkası beni endişelendirir son dakika. Allah görüyo yaptıklarını gerçekten hastaneyi asla övmem ama doktorum bal
Zynpzezezynp Aselinannesi53 doğumda yanınızda olucak Mı peki bende ilk doğumumu orda yaptım doktorum çok yoğundu ve son dk gelmişti konuştunuz mu bu konuyu acaba
Gokcedag Aselinannesi53 biliorum tabi 5.ayima kadar 2 haftada bi ben de Hale Hanimlaydim. Ama hastane sartlarindan birakmak zorunda kaldim yoksa cok tatli kendisi
PkoluAnne Nevink Evet ben Hatice hanıma gidiyorum herkes çok memnun , kuzenim 2 yeğenimide orda doğurdu, arkadaşım da orada uzun yıllar çalıştı . yeni doğan yoğun bakım ünitesi olduğu için benim özel gittiğim doktorum artık son haftama girince yönlendirdi.
Minnos-anne PkoluAnne sanırım Hatice hanım daha tatlı dilli dimi ? Çünkü bende gitmiştim bir tavsiye etti eski bir hastane ama fiyatları inanın çok uygun ama ben Dr Filize gittim hiç memnun kalmadım kutu gibi odanin içinde iki sekreter vardı sonra pek samimi gelmedi doktor sırf süslü sadece bana bebek kız dedi daha hicbisey demedi bende enerjisini alamadiğim sormadım eşimde vardı hatta odada ayrıntılı anlatmadı bişey sormaya kalktım cevap yok hiç sevmediğim doktor profili devlete gittim ben ilk haftalarda orda bile doktor la sektere arasında bir paravan var yani Dr filiz pek beğenemedim ama yine Sizin gittiğiniz doktora gidicem ozaman yoktu Hatice hanım akşam nöbetindeymis ne yapicağimi bilemedim bu cumartesi ayrıntılı ultrason a gidicem Dr Halil toprak varmış nasıl doktor biliyormusunuz
Slakftngl EbruCnr ben zeynep kamil eğitim araştırma hastanesine dogum yapmayı düşünüyorum zaten kontrollerimi de orda yaptırıyorum 2020 de fiyatlar baya uçuk çünkü bebegin zaten masrafları çok bide hastaneye veremem herkes devlet hastanelerine kötü diyorlar ama ben işimi allaha bıraktım istediğiniz kadar para verin karşınıza hayırlı bir doktor ebe vs. Çıkmadığı sürece paranın bir önemi yok hepimiz için hayırlı olur inşallah hemen pirtlariz bebislerimizi inşallah 🤲😂
As-li-93 Slakftngl bende Zeynep Kamil de düşünüyorum doğumumuda siz hangi doktora gidiyosunuz memnun musunuz
Fndasy Pinarckc Pinarckc fatih medikal Park uçmuş burdaki fiyatlara bakınca..normal 4.250 sezaryen 5.250
Elfaz Fndasy gerçekten mi?ben ilk doğumumu orada yapmıştım ve hiç memnun kalmadım şimdi ikinciye hamileyim orayı tercih etmiyorum.Fiyatları ve hizmetleri paralel değil kesinlikle
PkoluAnne Minnos-anne evet kendisi boy gösterip duruyor koridorlarda anca hiç te hastası yok Hatice hanıma 3 te gidip 6 da girdim bugün sırası doğumu herkes çok memnun çok tatlı dilli ve sizden yana hep bana normal doğumu önerdi ve müsade etmiyor sezeryan olayım korkuyorum felan çok güzel konuşup tenkit ediyor bugün sağolsun ikna etti beni haftaya perşembe yatışım olacak yapamazsan olmazsa etmezse hemen yanımız ameliyathane sezeryana alırım ama normali denicez yaparsın sen inanıyorum diyor 😄 inşallah dediği gibi olur Epidural de istiyorum bakalım ama muhakkak gitmenizi tavsiye ederim zaten konuşur konuşmaz farkı anlarsınız
brcakyll Pinarckc bende 27haftalik hamileyim. Erdem hastanesine gidiyordum Kadriye hanıma ordan ayrilip özel klinik açtı muayene ücretleri aynı olduğu için orda devam ediyorum. Anlaşmalı hastaneleri var. Çengelköy medivia Hastanesi'nde doğum olur diye karar kıldık. 1500 TL normal 2000 sezeryan ücreti. (2.hamileligim ilkini de afiyet Hastanesi'nde doğurmuştum normal doktorumdan çok memnundum ama ayrıldığı için tabsiye üzerine Kadriye hanıma başladım şuanda da çok memnunum)
Minnos-anne Nevink Güngören Hastanesi'ne hangi doktora gittiniz bende gittim çünkü fiyatlar konusunda iyi oldukça uygun ama ben Dr filiz hanıma gittim küçücük odanın içinde iki tane sekreter vardı hiç hoşuma gitmedi hani mahremiyet açısından bişey sorucaktim soramadım doktor sadece bebek kız dedi hiç umursamamis gibi tavırlarıyla günde bir sürü kadın geliyor ve parasıyla onu geçtim insan bir karsindaki insanı iyi bişeyler söylemesini bekledim enerjisi çok kötü geldi mutsuz hissettim sonra odadan çıkınca pişman oldum ona giderek çok sıkıldım artık bu durumdan Dr Hatice hanım i tanimiyorum ama filizden daha iyi olduğu doğrudur bence benim gittiğimde akşam nöbetindeydi bide gotsemmi diye düşünüyorum inanın Balıklı Rum hastanesi ne gittim ama orda Doğum olmadığı bidaha gidemedim ama Dr isimini unuttum çok tatliii dilli kadındı eşimi bile çağırdı gel babası diye herşey sorabilmistim sonra üzüldüm doğum neden yok diye öyle Dr istiyorum bulamadım henüz şimdi esenler Medipol'e gidicem arkadaşım orda doğum yaptı Tuğba kılık şiddetle öneririm dedi ona bakım 14martta
Nevink Minnos-anne ben medipol dahil bagcilardaki bircok hastane ve doktoru denemks biri olarak en son gungorene hatice hanima gittim bi kez gittim daha o yuzden net bisey soyleyemm biraz gozlemlemem lazim hastane pek hosuma gitmedi amam bakalim.Medipol hastane olarak begeniyorum ama doktor tutturamadim orada ve fiyatlar surekli tirmaniyot kisa surelerde ucret artiriyorlar 75 gittgm doktr 95 oldu bir ay sonra 130 oldugunu duydum
Dlkdlk Türkiye hastanesi /Çağlayan muayne 190₺ normal 5.500₺ sezaryan 6.000₺ Benim özel sigortam var muayne 44₺ ödüyorum doğumumuda karşılıyor %100
Pitircikk Dlkdlk herkese farklı fiyat veriyolar heralde 😄 daha dün aradım sgklı hasta için normal doğum 4500 TL sezaryen 4900 TL dediler. Benim doktorum dışarıdan olacağı için ayrıca bi fiyat daha aldım. Siz kime gidiyosunuz türkiye hastanesinde memnun musunuz