Rabianurr Derya-1516 özel yüzyıl hastanesi HALE KAYIRAN doktorumuz aşırı tatlı ve ilgili hastane fiyatları biraz yüksek ama doktorumuz için değer 😊
Prensesannesi2 Pinarckc 500 evler özel şafak hastanesi sezeryan 3400 doktor Nurhan Takar çok memnunum ikinci olacak İnşaAllah 🤲
SahraSedaa beriufuk medipol de hangi doktora gidiyorsunuz acaba ve fiyatı yenimi aldınız farklı fiyat söyleyenlerde var
beriufuk SahraSedaa Hüsniye Sedef Binöze gidiyorum. Ocaktan sonra aldım. Farklı derken ne kadar diyorlarki?
Aysdils SahraSedaa doğum ücreti 2900 gerçekten ama o fiyata çıkılmıyor. Herşey ayrı ücretli kendi doktorun +1000 oda +1000 nst ayrı para vs vs derken ortalama 8ile 10bin arası oluyor. Ben de koşuyolu medipole gidiyorum.
Ae12_3 Edag ben gidiyorum Bahar Ergene fiyatlari soruyorsanız mart ayında değişecekti normal 5000 zorunlu sezeryan da aynı diye konuşmuştuk 2020 fiyatlarını ama bu ay gidince tekrar bilgi alacağız
Eliffcan Pinarckc İstanbul Fatih Bezmialem tıp hasnatesi sezaryen olcam ama fiyatını bilmiyorum çok temiz ve çok iyi bir hastane doktorum hele mükemmel 😀
Canan_T Tucem central hosbitalda fiyatlar maalesf yuksek,doktorum orada dogum yaptirdigindan mecburuz doktorumdan da vazgecemem cok memnunum.
Tucem Canan_T bende ilk kizimda da şimdi nasipse ikinci kizimda da burdayım.hem doktorumdan hemde ebe ve hemşireler den inanılmaz memnunum.
Utayturku İSTANBUL SANCAKTEPE BÖLGE HASTANESİ NORMAL DOĞUM 1800 TL ZORUNLU SEZARYEN 2200 TL İSTEĞE BAĞLI SEZARYEN 3175 TL
Birdanerkan Pinarckc Bağcılar Medipol mega yard doç. Elif çiler Eren normal Doğum 2950 sezaryen 4300 epidural farkı +600
Gulsumhayal Birdanerkan bende şuan muaneye Elif hanıma gidiyorum çok memnunum inşallah doğumumdada onun olmasını isterim
Utayturku Derya-1516 pendik medipol üni hastanesi saadet ünsal var ücretleride uygun bence hiç düşünmeden ona gidin :)
Pandabekleyenanne Aysenurayhan 15 gun önce sezaryan oldum şuanda sıfır iz hiç bir şey yok sadece vajınanın hemen üstünde yaklaşık 7-8 cm bir çizgi var sanki düşük bel külot giymişsiniz o iz yapmış gibi. Ben çok memnunum baya aşagıdan yapmış çünkü
Aysenurayhan Pandabekleyenanne bende devlet Hastanesi'nde yaptım o şekil aynen bilmem iz nasıl oluyo daha fazla bir çizgi dediğiniz gibi zamnla zaten azaliyor ve çok aşağıda kimse göremez bı yerde
yagmurravc efsunksk Bende esenler medipole gidiyorum , ilk sezeryan fiyatı hakkında bilginiz var mı ?
HrmzKyk Pinarckc Bende Esenler Güney hastanesinde yapıcam son günlerim normal 800 zorunlu sezeryan 1500 tl Songül hanım.
Esraaa76 Yldrmbytkn nesrin hanıma gidiyorum bende iki tanıdıgım ona dogum yaptırdı memnun kaldıklarını söylemişlerdi