Yaman Ladyssss meryem ana eli otunu dene cnm istersen ben tüp bebekle hamileyim 4.de tuttu ilkleri tutmadı sonuncuda onu içtim 1 ay tuttu
Minikbalik Ladyssss ilk etapta 5 kaşık bal 3-4 kaşık toz hayıt koyabilirsin. Cam kavanoza koy buzdolabında sakla metal kaşık sokma tahta kaşıkla iç hergün. Bittikçe yenile. Düzenli ilşkiye gir ama asla kafaya takma hamileliği rahat kafa çok önemli. Kalp atışını duyana kdr içtim ben.
Ladyssss Minikbalik canım inşallah şifa olur muhakkak alacağım Rabbim isteyen herkese nasip etsin🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Yaman Ladyssss aktarlarda bulabilirsin cnm yada umreye giden olursa çevrende onlardan isteyebilirsin bana umreden gelmişti. Akşamdan suya koyuyorsun duaları var onları okuyorsun 1 gece suda duruyor daha sonra sabah akşam içtim cnm sudan çıkardığında tekrardan kapanıyor bitki suya koydukça açılıyor hamile kalmayi sağlıyor bnm bi arkadaşımda içti kaldı hamile onlarda sorun yoktu düşük oluyordu onu içince sağ salim oldu çocuğu bnm eşimde sorun vardı olmuyordu en sonunda onu denedim içtim tuttu tüp bebekte olsa bnm bebegim🙂tavsiye ederim inanarak içersen kalırsın
Yaman Ladyssss her defasında yenile suyu bi kere dua okunuyor ztn nettende araştırabilirsin. Bnce bi kere dene onuda 1 ay duzenli iliskiyede gir tabi
Hilalcgl Ne gün hesapla ne ilişkiden sonra uzan tamamen kafandan sil ilişkiye bebek olsun diye girme tek önerim bu bizim 3 yıl sonra oldu pkoyum
Ladyssss Mavi87 allah inşallah nasip etsin bizlere inan benimde denediğim bir sürü şey var ama ümitliyim bakalım bir de şu hayıtı deneyelim. Sen inofolic kullandın mı hiç canım?
Esraaydn21 Ladyssss bendr bı sene deenemedm bı sene sonunda deenedm ve allaha sukur ılk ayda hamıle kaldım.. adetten sonrakı 15 gun cok onemlı. ıkı uc gunde bı ılıskıye girin hergun hergun degıl .. cok yapınca hemen olcak die bısey yok cunkı :))) kesınlıkle ayaga kalkma esın de tamamen bosalmadan sakın cıkarmasın cunkı akıyo tamamı ulasamıo rahıme . ayaga kalkma dus alma yarım saat 10 dk en azından bacaklarını havaya dik ../ ben bunları yaptım .) allah gonlune gore versın
Mavi87 Ladyssss şase olan değil ama hap olan var onu kullandım. Amin canım ya. Var elbet bir sebebi. Tıp çok ileri deniliyorya, düşündürüyor beni.. acaba ihmallik mi var, görünmeyen başka bir durum mu sözkonusu, anlayamadım doğrusu
Ladyssss Yaman aynen denemekten zarar çıkmaz öyle de olmuyor böyle de olmazsa ne yapalım zaten olmuyo yani😅
Yaman Ladyssss evet cnm kotu bisey degil esinde icsin sudan zarari yok bnm 3 kere transferim oldu tutmadi bu seferde olmazsa tüp bebeği bırakıyordum ara verecektim bu otu içtim transfere kadar transferde de içtim tuttu ama inanarak içtim 🙂
LeonGunes-89 Ladyssss En önemlisi stres yapma yumurtlama testlerini düzenli yap ise yarıyor ilk 3 gün çok önemli vakti gelince Allah nasip eder size de inşallah 🙏