Betulbekil Handan17 34+3 teyim martın ortasında çağırdı doktorum 8 i doldur üzerinden bir hafta 10 gün geçsin öyle gel nts ye falan bağlanıcaksın dedi. Normalde bebeğim 15 gün gerideydi şuan normal haftasına uygunmuş en son 30 umda gitmişti 1500 küsürdü işte
3prensannesi Handan17 benim bebegimde 2 haftada 700 gram almişti bu aylarda alıyorlar saglıgında sıkıntı yoksa suyunda falan sıkıntı yapma bence bide doktorun bişey demediyse nie canını sıkıyosunki
Minigininannesi Handan17 aynen öyle iki yer olunca kafa karışıyor ben onu anladım birdaha ikisine bir gitmem 😊
Handan17 Minigininannesi dun biraz sancim vardi kendo doktorumda sehir dışındaydı o yuzden mecbur gittim 😊
Gizem3410 Handan17 33 haftalıkken 2250 gramdi kızım sizinki biraz fazla geldi bana ama en doğrusunu doktorunuz blir
ZeynoZeynom Handan17 sen sağlıklı beslendikten sonra doktorun da bi sıkıntı görmüyorsa endişelenme derim canım iri bi Bebek olabilir arkadaşların da dediği gibi şeker testi yaptırdın mı veya şekerin felan varmıydı daha önceden
Handan17 ZeynoZeynom seker yüklemesi yaptirmadim ne ailemde nede bende seker yok aclik tokluk bakildi sadece onlarda normal çıkmıştı doktorumda biraz iri bebek dedi o kadar
ZeynoZeynom Handan17 korkma canım o zaman tombik olucak demek ki zaten doktorun sıkıntı görmediyse hiç endişelenmene gerek yok bnce dışarıdan herkes bişey der ve kafan illaki karışır doktorunu dinle sadece
Handan17 ZeynoZeynom evet canim haklisin herkes bisey diyor bide ben kendimde uzun boyuluyum annem babam kardeşim oyle onlara cekmistir belki 😊
Gsueksbue Handan17 benimde 32 de gittim enson dr 2300 grm dedi kilosu fazla dedi ayina göre büyük ihtimal şeker var demişti şimdi 34 olduk pazartesi tekrar gidicem bakalim ne diyecek kaç oldu kilosu bende korkuyorum şekerden
Sancarefe Gsueksbue canım benimde tam 32. Haftada 2.250 gram dedi şuan 34. Haftamda teker gittim 2.850 gram dedi birde tam net çıkmayabiliyor o kilolar sonuçta ultrasonda görüyor bence çok takılmamalı diye düşünüyorum
Sancarefe Ceylan35 merak ediyorum canm bu fazla kiloya sahip olan çocuklarda illa bir problem mi çıkması gerekiyor bazen erken döllenmede olabiliyor