brnr09 Kızlar merhaba. 14. Haftaya girdik bugün. Kusmalar azalsa da hala devam ediyor ve çok zorluyor beni. Agzımda hep acı tat. Bir yudum su bile içtiğimde çıkarıyorum bazen. Günde yarım litre bile içemiyorum resmen😥 biliyorum çok zararlı ama ne yapsam fayda etmiyor. Çok zorluyorum kendimi ama içemiyorum tiksiniyorum. Benim gibi olan var mı? Siz nasıl çözüm buluyorsunuz
Deletedmom137 brnr09 suya aroma katıp içebilirsin canım limon nane yaprağı gibi ayrıa prilam dr ilaç öneririm bulantıya çok iyi gelıyor doktoruna danışıp yazdırabilirsin
Busra_korkmazz brnr09 icine cubuk tarcin atip icmeyi denesen? hamilelikte zararlimi bilmiyorum ama arastir su icemeyenlere onerirler genelde aroma verince kolay iciliyo diye? limon kabugu da atabilirsin bir siseye bi dilim ama dedigim gbi hamilelikte zarar olmasn
Emibra brnr09 canim meyve suyu falan ic yada meyve yee bnde yiyip icemiyordum meyvelerle idare ettim .sükür bebegim kilosu guzel dgdu
EbruCnr brnr09 Aşırı bulantım olmadı ama başlarda bende su çok içemiyordum Açıkcası kendimide hiç zorlamadım. Haftalar ilerledikce düzeldi
brnr09 Deletedmom137 prilam kullanıyorum canım zaten onun sayesinde toparladı biraz kusmalarım. Ama su içince anında bulantı başlıyor maalesef 😥
duygusm brnr09 Ben de Prilam Dr kullandım, yoksa yaz sıcağında içim yanıyordu ama su içemiyordum. Önce ilaç desteği, sonra limonlu soğuk sudan yudum yudum içme yoluyla atlattım. Sonradan bolca içmeye başladım çok şükür.
brnr09 Deletedmom137 içtiğim suyu cok kez geri çıkardım ondan galiba korkuyorum artık içip çıkarmaktan. Bogazlarım tahriş oldu cünkü 😥
Deletedmom137 brnr09 ay ben o kusmalardan ne çektim hala çekıyorum 20deyim inan ilacı bırakmaya korkar oldum
tiniminianne Canım bende 17. Haftaya kadar su bile içemedim sadece folikasiti içmek için bi yudum içiyordum. Doktor zorlama kendini dedi sonradan geçti çok şükür
Zilanaaa Ben 5. Haftadan 16. Haftaya kadar surekli kustum hic bisey yiyemedim ve su dahi icemedim, gunde 1 bardak dahi icemedigim zamanlar oldu, o yuzden seni cok iyi anliyorum, 1 yudum iciyordum bi kac dakika icinde cikartiyordum o kadar tiksinmistim sudan, hic bisey fayda etmedi..16. Haftadan sonra yavas yavas icebilmeye basladim ve suan 22. Haftal bitti ve gunde 3 lt falan iciyorum , sabretmek lazim , illaki gececek iste herkesin bir olmuyor maalesef😞