Mirage91 Gamzenur60 Mirage91 Gamzenur60 gittiniz mi başka doktora ben bugün özel klinik doktoruna gittim cihazlarıda 4b-5b inanılmaz rahatladım. Cihazlarda inanılmaz fark var kafası normal dedi bu çoğu bebekte olur dedi, 2 hafta önden gidiyor ama hastane doktorunun cihazı 3 hafta gözüküyordu ve kötü konuşuyordu doktor suyunu patlatır şu bu olur diye ama bu özel klinik doktorun cihazı harika üstümden yük kalkmış gibi rahatladım hiç bir olumsuzluk yok dedi ben ağzını aramadan kendisi söyledi
Gamzenur60 Mirage91 yok canım gidemedim ben daha cenazemiz oldu eşimin yakın akrabası vefat etti o yüzden gidemedim. Senin adına da çok mutlu oldum. Inşallah bende böyle iyi haberler alırım
Mirage91 Gamzenur60 başınız sağ olsun canım. Gidin gidin çok fark var bi doktorlada kalmamak lazımmış. sizinde normaldir doktor dedi hep böyle karşılaşıyoruz dedi çocuğu bebekler böyle dedi bu gayet normal dedi suyunu patlatacak normal doğumu engelleyecek bir şey yok dedi ilk kendi bi sıkıntı yok diyince ben de doktorun söylediklerini söyledim iyice baktıktan sonra. Sizin bebeğin kafası baş aşağıda mı doktorlar şimdi hiç normal doğumla uğraşmak istemiyorlar
Gamzenur60 Mirage91 benim ikinci gebeliğim ilki sezeryanda buda mecburi sezeryan olucak canım. Bende mutlaka gidicem bu hengâme bu düzelsin de
Dilaraeymen Canım benim oğlumda hep 2 hafta önden gidiyodu bazen 2 haftayı da geciyodu bazen 2 haftayı dengeliyodu. 37.haftada 3730 gr doğdu doktor bana hiç öyle sıkıntıdan falan bahsetmemişti. Çok kaşar peyniri tüketmiştim ona bağladım ben
Gamzenur60 Dilaraeymen bende yiyorum kasar ama öyle aşırı çok değil. Bakalım başka doktora daha gidim de duruma göre bakıcaz artik