Kbrmrt57 Hanile kalmadan önce lazere gidiyordum ama malum hamilelikte lazer olmuyor bu zamana kadar jiletle falan idare ettim ama artık ağdaya gitmem gerekiyor temiz önerebileceğiniz ağdacı var mı
arslanmerve57 Kbrmrt57 keşke hiç jilet kullanmasaydınız bende 5 seans gittim sonra hamile kalınca bıraktım epilasyona gittiğim yer kesinlikle jilet sürme dedi. Hep epilatörle kısalttım ilk zamanlar hormonlardan dolayı çıktı ama şu an yok gibi bir şey çok rahatım.
NisaMomy Kbrmrt57 başakşehirde 1 etapta benim gittiğim kuaför var cok güzel big mamas ın karşı sırasında zülal iyisan tabelası var 😊
Kbrmrt57 arslanmerve57 arslanmerve57 ama bizim merkezde gitmeden önce de jiletle kısaltıp gidiyorsunuz hamilelikten mi bilmiyorum ama normale göre daha az çıkıyor zaten ama pişmanım hem jilete hemde gittiğim merkeze 😏
NisaMomy Kbrmrt57 benim çocukluk arkadaşım çalışıyor orda istersen ben fiyatlarını sorarım canım ama ben yaptırırken genital 40 tlydi kompleyi bilmiyorum 😊 temiz bir yer malum mikrop kapma olasılığımız yüksek
arslanmerve57 Kbrmrt57 aa öyle mi benim gittiğim yer kesinlikle jileti önermiyordu. Kısaltma makinesiyle kısaltıyorduk hep. Ben 5 seans gitmeme rağmen çok memnun kaldım
Kbrmrt57 NisaMomy NisaMomy ya zahmet olmazsa çok güzel olur çünkü daha önce hiç gitmediğim için hiç bilmiyorum bu tarz şeyleri 😊😊😊😇
NisaMomy Kbrmrt57 tamam canım ben sorarım sana sölerim 😊 fiyatlarını istersen götürürümde ben hep gidiyorum kaş bıyık aldırmaya falan beğenirsen yaptırırsın
NisaMomy Kbrmrt57 😊😊 ay bir arkadaşım oldu çok sevindim😊 ne zaman gitmek istersen söle canım salı günleri kapalı sadece
Snd_dzgn23 Kbrmrt57 netten bilmiyorum canım salon H&M diye geçiyor instagramda iki kız kardeş işletiyor çok iyiler bence ama öyle lüks bir yer değil zaten gerek de yok bence evime yakın fiyatı da iyi lüks yerlerde fiyatı göze Alman lazım 😊