Elnure Kizlar.Ben 14 haftalik hamileyim.Henuz cinsiyyetini bilmiyoruz..Acaba ne kimi belirtiler cinsiyyeti belli ediyor?
prensannesi_ Elnure cnm hiç bir belirti oglum var buda erkek dedi doktorum ikisi birbirinden çok farklı belirtiyor kalırsa bunun kız olması gerekiyordu 😂
Rabia26 Elnure hamileliğimi çok rahat geçiriyorum kusma bulantım pek olmadı kızım olacak bünyeden bünyeye değişiyor suan 5.ayımdayım
Kucukprens06 Canm benim çok bulantım oldu ikk üç ay ama bebek erkek. Ve herkes çok bulantı olunca kız diyor ama alakası yok.
Deletedmom124 Kizlar alakası yok uzaktan yakindan erkek ve kız annesi olarak ikisinde de aşırı mide bulantısı yaşadım başka hiçbirsey yaşamadım batıl inanc böyle seyler
buketlmz Benim de hiç mide bulantım ve kusmam olmadı valla 23. Haftamdayım oğlum olucak☺️ Bazen genetik denolabiliyormus. Ben anneme teyzeme anneanneme kadar sordum hiçbirinin mide bulantısı olmamış mesela:)
Tubau Elnure Aşırı bulantı ve kusma yaşadım, yorgunluk, sık idrara gitme ,tatlı yeme vs belirtiler yaşadım. Çoğu hamilede vardır ama bunlar vardı ve cinsiyet erkek.💙 Belirtiler aynı olmuyo bence.
Sumeyye_g Elnure benim bulantım oldu ama çok fazla kusmadım öyle tatlıda ekşide aşerdim yani erkek bebeğim