Aydeniz09 16 haftalık hamileyim. Sigara kullanıyordum hamileliğimi öğrenir öğrenmez bıraktım. Çok kola içiyordum kola içmeyi de bıraktım. Ama abur cuburu kesemiyorum. Özellikle cipse hayranım🤗 tabi hergün yemiyorum ama ister istemez kaçamaklar oluyor. Çok mu zararlı yani😶 Siz neler yapıyorsunuz Siz de durumlar nasıl.
Rabiaa59 Aydeniz09 Valla canım yiyorum bende maalesef 😒 eşim çayın yanına abur cubur arıyor her zaman. Alma desem de alıyor. Hamile olunca insanın canı daha da çekiyor görünce. ☺️
Yesmckmk Aydeniz09 valla ben de arada kaçamak yapıyorum kolayı hiç sevmem ama cips şekerleme arada bende de gidiyor bi güzel mideye 🤪🙈
Meriwa Aydeniz09 3 litreye yakın su içmekden bişey yiyemiyorum bende seviyorum ama planlı bi gebelikdi kolayı abur cuburu herseyi önceden bıraktım yani darısı başınıza
SibelCengiz Aydeniz09 bende kolayi cok tuketirdim,ama simdi birkac yudum icip birakiyorum oda iki gunde bir,normalde kahve aliskanligim yok canim cekince icerdim,ama simdide her gun icesim var... hamilelik sevmedigin seyleri sevdirir diye bosa dememisler...
Aydeniz09 Yesmckmk Kola bağımlısıydım bir iki yudum dahi içmiyorum içersem geri başlarım diye 🤗 ahhhh şöyle buzlu soğuk bir bardak kola içmeyi çok özledimmmm😅
Aysgl_trl_trn Aydeniz09 her akşam çayımız meyvemiz kesin olur. Her akşam çayın yanında abur cubur da kesin olur. 😇😋 Bazen bende abartıyorum ama napayım nefis doymuyor. İyiyiz ama çok şükür. Yediğimiz sağlıklı şeylerle dengeliyordur 😅
Dudumuaz Aydeniz09 ilk zamanlar bende yiyordum canım ama 7.aydan sonra tuzlu ve yağlı olduğu için ödem olmaması için artık yemiyorum
bltblt2020 abue cubur zararlımıki ya hamilelikte ben hiç sakınmıyorum canım ne istiyorsa yiyorum geneldede zaten hep öyle seyler istyor canım 😁
Yesmckmk Aydeniz09 hahahah ben tiksiniyorum koladan kendimi bildim bileli yada hamburger yanında sulandırılmış kola maksimum 😂
Aysgl_trl_trn Aydeniz09 aynen aynen. Sakınan göze çöp batar derler. Hep sağlıklı beslencez diye uğraşırken arada kaçamaklar ödül gibi geliyor 😂 yoğurt ağzına sürmeyen ben evde kendi yoğurdumu kendim mayalayıp her gün Bi kase yediğim için zaten kendimle gurur duyuyorum 💪😎
Dudumuaz Aydeniz09 aynen canım ilk zamanlar bende çok yiyordum kasmadan ama az kaldı diye diye kendimi tutuyorum şu an
Yesmckmk Aydeniz09 hahaha puhu tv de bi diziye denk geldim bölüm bölü 20-25 dakika bölümler yabancı kadınlar çekilmiş hep ve hamile olduğunu doğuma kadar bilmeyen regl olan kadınları gösteriyor. Neler neler yapmışlar bebekler sağlam bizde herseye dikkat ediyoruz valla Rabbim korusun en önemlisi bu tabi 🤲🏻
RuzgarsMommy Ayda yilda bir burger tek fast foodum cips istiyorum yemeyi ama tutuyorum kendimi yemedim hiç kola da öyle :/ aghh analık 😅 Badem ceviz ile elimizi dolduralım cipsi unutalım
Aydeniz09 Yesmckmk Orası öyle tabi birşey olacak olduktan sonra önüne geçemiyoruz. Ama tedbir bizden gerisi allahtan🤗
Aydeniz09 Aysgl_trl_trn Ara da da ufak kaçamaklar olsun yani🤗 bende ev yoğurdu yemeye başladım diğer yoğurt kötü geliyor artık