Oznurbesiroglu Iyi akşamlar herkese kaçıncı haftada karniniz büyümeye başladı benim şuan 10 hafta olmak uzere ama karnim şişti sanırım gaz yada kilo alıyorum yada erken büyürmü böyle bilgisi olan?
Deletedmom137 Oznurbesiroglu o haftalarda gaz oluyor canım benim anca belli olmaya başladı 20deyim tabi bi yapıyla alakalı iç karnım büyük olabilir hemen çıkmaz🥰
Asl_93 Oznurbesiroglu canım benim de 10. Haftalarda yavaş yavaş şişmeye başladı biraz gaz sorunum da vardı tabii şimdi 20+1 olduk hamile olduğum bayağı belli 😍🙏🏼
Muge0609 Oznurbesiroglu Gaz Oluyodir O Haftalarda Sanki Karnın Çıktı Sanıyorsun Benimde 20+1 Olduk Çıktı Göbüşüm
Oznurbesiroglu Asl_93 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) anlamadim bende şiştim daha şimdiden ilersi nasıl olur bilmiyorum sağlıkla gelsinde :)
Asl_93 Oznurbesiroglu amin canım cümlemizin 🙏🏼😍 https://imgyukle.com/i/nF4fxh bu benim şimdiki halim o gaz gidiyor merak etme o zamanlar biraz fazla gaz oluyor 🙈 soda çok iyi geliyor 👍
Muge0609 Oznurbesiroglu Sende Canım İnşallah İlk Zamanlar İnsan Anlamıyor Çok Ama Hareketlenince Evet Ben Hamileyim Diyosun Rabbim Sanada Nasip Etsin İnşallah O Günleri Görmeyi
Oznurbesiroglu Asl_93 ya normalde cok icerdim hamileliği öğrendiğimden beri hiç içmedim canımda istemiyo ama içeyim en iyisi inşaAllah fayda eder :)
Asl_93 Oznurbesiroglu ben sade içemiyorum birkaç damla limon sık canım mükemmel oluyor her gün 1 tane içiyordum o dönemde dene bana çok iyi geldi ☺️ İnşallah sana da iyi gelir 🙏🏼☺️
Zhrnz Oznurbesiroglu benim son iki ay kala karnim cikiyo.ic karin genis bide ilk.donem.ve gebelik boyunca cok.gaz olur siskinlik ondandir
MyYasemin Oznurbesiroglu canım senin yapinla alakalı benim.altinci aya kadar hiç belli değildi bı anda büyüdü rahat ol.tadini çıkar 😘