İyi akşamlar ben bebeğime büyüyen beşikli oda yaptım odama anne yanımı yoksa altı çekmeceli beşiklerden mı alsam çok kararsızım sizlere danışmak istedim anne yanı kullanıp memmun kalan var mı acaba

Tgbkcygt Biz ebeveyn yatağına sıfır birleşebilen anne yanı beşiklerden aldık ilk dönem için. Annenin bebekle temasının çok önemli olduğunu okudum pek çok kaynakta. Yükseklik ayarlı olanlardan tercih ettim, mobilyalı olanlar pek pratik gelmedi bana.

Civilde yüksekliği ayarlanabilen anne yanı olma özelliği beşik tahterevalli modeli alıcam bu haftasonu.5 yasından sonra da normal bazalı yatağa geçerim diye düşünüyorum 😊

Tgbkcygt chico dan aldım ben yandan fermuarlı anne yanı oluyo birleşiyo bizim yatakla bide ahşap olanlardan da aldım hangisi elime gelirse onu kullanıcam ama oda yaparken direk montesorrini oda takımı alıcam orda yatağında alışsın diye bi daha bişey almam herhalde 🤦‍♀️

Meriwa bende çok kararsız kaldım kendi odam için odasındaki çekmeceli olanlardan olduğu için kafam karışıyor daha doğrusu birçok şey için kafam karışık tecrobesiz olmak zor 🙄

Tgbkcygt al bendne de o kadar ilk tecrübe benimki de ama odasında varsa bende pratik bişey bak eğilip kucaklamam durumunda zorlanabilirsin ama park yatağını kullanan cok da memnun olan var onada bak bence

Tgbkcygt bence anne yani çok mantıklı ki bende ondan aldım ama bizim kullanmamıza daha çok var. Yeğenim resmen kardeşimin kolunda uyuyor öyle olunca onların yatağında yatıyor oda. Hep bı tedirginlik tabi. En azından öyle hem yanında olur hem yatağı ayrı olur

Tgbkcygt ben ondan aldım. Diğerlerinin boyu daha küçük çünkü. Bebeginne zaman odasına alisacagi da belli olmuyor. Kardeşim 6. Ayda ayiririm odasını diye sepet beşik aldı. Çocuk bir buçuk yaşında hala yanında yatıyor. Ahşap olanlar 0-5 yaş diyor. Bana daha mantıklı geldi