bltblt2020 bu ne acı verici bi iğne beş gun önce yaptırdım daha bugun oldu gecmedi ağrısı yatırmıyorda bugun ikinciye oldum ağrı ikiye katlandi be zman yada nasıl gecer bilgisi olan varmi 😩
Sermina bltblt2020 12. Haftadan beri oluyorum haftada bir artik alistim heralde ne agriyor nede yapilirken hissesiyorum bebeklerimin sagligini dusunup kendimi kasmamaya calisiyorum 😊🤷♀️🤷♀️😊 22 haftalik oldum sukur
1994ozg bltblt2020 benim ağrısı 2.güne geçti ya tamamen vuran kişiyle alakalı ama ben vurulduğumda baygınlık geçirdim tek yan etkisi o oldu
Mervedicle bltblt2020 resim atabilsem size de görseniz 12. Haftamda vuruldum şuan 22oldum iğnenin vurulduğu yer ceviz gibi büyük ve mor birde kaşınıyor arada yara oluyo bende anlayamadım 🙄
bltblt2020 Sermina haftada birmi Allahım yardımcınız olssun yok zaten iğne vurulması sorun değilde sorun olan sonradan gecmeyen ağrısı üzerine oturup yatamıyorum size maşallah 🙏
bltblt2020 Sermina iki tane yazmısti doktor o da bitti şükürler olsun Allahım nasıp etmesin dahada insallah ama olursada bebişimin canı sağolsun tabi sizede hayırlı gebelikler doğumlar dilerim ☺️
bltblt2020 1994ozg bayılman kötü olmuş vuran kişi gercekten eli cok hafıf bir hemsireydi ama ona ramen ağrıyor
bltblt2020 Mervedicle 😢 amann vallahi çok acı Allah yardımcın olsun aynı seyi yasıyorum morarma hariç insallah gececek 😩
DamlaNur29 bltblt2020 bi süre sonra vücüt alısıyor ve acı hissetmiyosun ben 15 gün acı cektim sonra 2 bucuk ay hiç acı cekmedim ama iğne yerim kalmadı artık ve gene acımaya başladı kalçalarım
bltblt2020 DamlaNur29 şükürler olsun ki iki taneydi benim başka yok insaşlahta olmaz size Allahım yardım etsin devam ediyorsanız
2kezanne bltblt2020 iğne aşırı yağlı yavaş yapılmalı mümkün olduğunca eve geldiğinizde limon kolonyali pamukla o bölgeye masaj yapın gece kalkip bile yaptigim oldu yatamiyordum bende🤦♀️
Miniginannesiiii1111 bltblt2020 ama bende bir kere yaptırdım hiç acısını hissetmedim hatta eşime bu iğne çok acılı diyorlardı bende işe yaramadı mı dedim oda saçmalama dedi 🙈