duygusm Dlraybk Olunabilir tabii ama teşhisi de konmuş olur. Yani evlenip çocuk düşündüğünüzde bununla ilgili bir sorun yaşanmış olmalı, onu demek istedim.
Yakamoz__gul Dlraybk hamilelik öncesinde. Hep mi ağrılı ilişki yasadin zorlandın. O zaman olabiliyormuş. Ama simdilerdeyse ağrı hamilelikten olabilir
Dlraybk TAkilicci yok evliliğimin başından beri böyle iliskiye girebiliyorum ama çok zorlanıyorum ve çok canım yanıyor
TAkilicci Dlraybk bir psikologdan destek alabilirsin, ilişki yemek yemek su içmek gibi hayatımızın bir parçası ve güzel bir şey, sana acı vermesin 💐
Bellazarea Dlraybk Vajinismus ilişkiye hiç girememektir, siz hamile kalmışsınız..Canınızın yanma sebebi enfeksiyon olabilir, kuruluk olabilir, mutlaka muayene olun ama vajinismus olduğunuzu düşünmüyorum
Yakamoz__gul Dlraybk o zaman olabilir canim doktoruna danış mutlaka. Böyle bir durumda normal doğum onermeyebilirler. Ama vajinismus olup normal doğum yapanda duydum. Hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏 önemli olan sizin sağlığınız
Ehnr Dlraybk yok ben sadece olabilir dedim var demedim doktora gorunmenizde fayda var dedim niye ters anlıyorsunuz ki
Derininannesii Busra_korkmazz o an doğum olsun diye her şeyi yapıyor insan dinliyor ebeyi doktoru yani bende öyle oldu ilk doğumum normal oldu çatı muayenesinde de çok zorlanmama rağmen
Dlraybk Selin648 ya bende korkuyorum doğumdan daha doğrusu ben parmağımı bile kessem korkarım bakalım nasıl olcak rabbim bi avazda kurtarsın inşallah 🤗