Reyham_1993 Merhana kızlar 2.gebelıgım ılk kızımda 39+3dogurmustum bu kızımda halen bekliyorum dun nst de sancım cıktı ama acıklıgım yoktu .yuruyus yapıyoru. Evde durmuyorum ama halen tam bır sey yok
Usluglhn Reyham_1993 ay bende 38 haftaligim surekli bugun dogurayim diye dua ediyorum sizi dusunemiyorum. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Reyham_1993 Nzkml inşallah. Pazartesi gunune kadar bır sey cıkmazsa sunı sancı verecekler o yuzden korkuyorum
Reyham_1993 Sevda12 bellı olmaz ben 39+3 te hastaneye gıttım hıc belirti cıkmamıstı ama dun cıktı sancı .ama yınede ınsan strese gırıyor .sunu sancı verırler dıye korkuyorum
Reyham_1993 Usluglhn amin inşallah hepımız sag salım alırız.ve 22 aylık kızım var cok hareketlı agırlastım cok zor geçiyor bunalıma gırdım artık aglamak istiyorum ama aglayamıyorum bıle
Serenty Reyham_1993 39#2 olduk ama hiç bir şey yok.resmen belirti arıyorum kendimde.tam tersine bugün mide yanmam çoğaldı kabız oldum.halbuki rahat nefes alıp ishal olurmuş hamileler 😵😤