Fatma-turhan Bende size doğum hikayemi anlatayım . Haftadayim hastaneye gidip geliyorum ama sik sık nst ye bağlıyorlar çatal muayesini felan yapılıyor işte sancım hiç yok ama leke yok suyum gitmiyor ama nst de yüksek yüksek sancılar çıkıyor doktorda dedi seni sezaryana alalım artık biseyin olacağı yoktu çünkü gerçekten ağrım da yoktu 17 Şubat pazartesi günü gittik son nst mi yaptım gene aynı şekilde sancı var ama ben hissetmiyorum . Alın o Zaman beni bugün dedim almadı sezaryan günleri salı günüymüş diye salı alacam dedi . Her neyse salı gittik işte 1 45 gece aldılar beni sezaryana odama çıktım bebeğim yok bebeğim nerde bakimdaymis güya çocuğum meğerse bir gün gecikti diye pisliğini suyunu yutmuş . Pazartesi almış olsaydı bizi eğer bunların hiç biri olmazdı çocuğum 5 gün yoğun bakımda kaldı ardından sarılık oldu . ben bu halde ayakta dura dura mahfoldum umarım sizlerin başına böyle bir şey gelmez . DOKTORUN DEDİĞİ TEK SEY BU BENİM HATAM DEĞİL BEN KADİN DOGUMCUYUM COCUK DOKTORU DEĞİL.
semdem1 Fatma-turhan Bence kendisi doktor da değil bunu bilmeyecek neyi bilecek hangi hastanede hangi doktora doğum yaptın canım dikkatli olalım, sana ve bebişine çok geçmiş olsunn ❤️
civcivim_ Fatma-turhan pardonda çocuk doktorumu ultrasonla sizi takip ediyordu her ay ne kadar saçma sapan cevap vermiş size böyle doktorların eline rabbim kimseyi düşürmesin geçmiş olsun.
Fatma-turhan semdem1 sağol teşekkür ediyorum 🙏❣️ Biz kendimizi onlara emanet ediyoruz zaten onlara guvenmesek kime guvenelim o zaman canim . Mersin Özel Yenişehir hastanesinde doğum yaptım
Fatma-turhan civcivim_ sağol teşekkür ediyorum Amin 🙏 Evet bizde aynı şeyi söyledik kendisi de diyor senin gebeliğin beni ilgilendirir ta ki doğum yapacağın zamana kadar . Doğum yaptın evet anne beni ilgilendiriyor şimdi çocukta çocuk doktoru dedi.