ElifMnll Kuzum bugün 10. Günüm test yaptm bu şekil çıktı ama sanırım test çizigisi beklicem bakalm net olunca haber veririm diye bekliyorm😔](![))
Dorothy ElifMnll canim oncelikle hayirli olsun. ben de klomen ve catlatma ignesi tedavisi oldum. Dun igneden sonraki 11.gundu. testim ayni seninki gibi cikti ama bugun cizgi yok :( yarin kan vercem. Senin kanda degerin kac cikti?
ElifMnll Kuzum sabahı bekleyemedm gecenin bu saatında gene yaptm oda bu şekil anlamdm ben 🤷♀️ https://imgyukle.com/i/ylsG6R
ElifMnll Kan testi pozitif çıktı kuzum inşallah sağlıkla kucağma almak nasip olur isteyen gerkese nasip olsn sağlıkla 🥰 @Duyguderyaa
Busra-0811 ElifMnll canım rabbim kucagına almayıda nasip etsin cok sevindim adına klomen mi kullanmıstn🥰❤🥳🌸💙
Mormenekse34 ElifMnll saglikla gelsin insallh💜 yumurta takip ettinz mi klomenle kac mm kac yumurta olmus
Duyguderyaa ElifMnll ahh kuzum cok sevindim hayır olsun rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️
ElifMnll Sağol kuzum Allah razı olsn cümlemize nasip olsn inşAllah sağlıkla hayırlı evlatlar ,evet kuzum sadece klomen kullandm🥰
Busra-0811 ElifMnll peki ayıptır sorması gün asırı mı denediniz ve bir gunde kac kez iliski oldu ne kadar uzandn canım
ElifMnll Mormenekse34 amin canm Allah razı olsun 🤲 Bana sadece klomen ve ilşki günleri vermşti kuzum kaç yumurtam vardı kaç mm büyümştü hiç bilmyrm bende ovulasyonla takip ettim ilk kayıptan sonra çatkama problemim ypl diye iğne vermedi
ElifMnll Duyguderyaa kuzuuum Allah razı olsun duani esksk etme inşAllah bu sefer sağlıkla tamamlamak nasip olur cümlemizeee 🤲🥰
ElifMnll Valla kuzum ben doktorun dediği tarihte zaten yumurtkamuo buldum 15. Gün yani sadcee 14. Gün 15. Gün 16. Günü değerlendirdm sonra hiç umursamadm 😊
ElifMnll Busra-0811 yani gün aşırı değil canm zaten yumurtlamayı bulduktan sonra yumurtlama geçtikten sonra oekte önemi yoltu😊😊