FundaAyhan Merhaba! Benim 13 ekim son adet tarihim ve hala adet olmadım 8 gün oldu testte negatif çıktı hafta içi kan testinde de bisey çıkmadı ama bel agrım ve akıntım çok neyapsam bilemedim yardımcı olurmusunuz
YavuzunSelini FundaAyhan 8 gün baya olmus hamile olsaydınız kanda mutlaka cıkardı 8 güne. Mevsimsel gecislerden olabilir yada stresten
FuatTataroglu FundaAyhan eger bi kac gune olmazsnz kan testine gtmeden once erken gebelik testleri var onlari deneyebilrsnz🤗
FundaAyhan Sabah test yapmıştım tek cizgi cıktı diye cope attım akşam bi umıt geri aldım baktım cift cizgi hamileyimm galibaa🙏🏻
1PrensAnnesi FundaAyhan testlerde genelde uyarı olarak yazar ama yazmayanlarda olabiliyo 10 veya 15 dakikadan sonra çıkan sonuca itibar etmeyiniz der
FundaAyhan Kanda hafta içi gitmiştim çıkmadı ama bugün çift çizgi cıktı testte 🙏🏻Tesekkurler yarın tekrar kan testi yaptırcam ınsallah
FuatTataroglu FundaAyhan eger kan testinin uzerinden zaman gectyse en guvenilir olan kan testini tekrarlamak cnku idrar testinden once kanda cikiyo bebis👶
FuatTataroglu FundaAyhan insallah ben evlendikten 15 gun snra hamile kaldm testlerimde hep silik cikiyodu kmse inanmiyodu cok erken oldugu icin ama kanda cikti gebeligim 🤗insallah sizinde cikar