Efsunnaz ZorYollardanAsipGelenim takip yaptim ama adetten hemen sonra 2 gunde 1 seklinde devam ettik doktor oyle soylemisti. 13 subattan baslayarak diye dusunebiliriZ
mrv39 Elissah00 benim de 5 gün önce yaptık hic cikmadi 2 gün kala yaptım silik cikti hic belli olmaz yani moralin bozulmayacaksa sonucuna göre aklinda kalmasin yap gitsin
GizemAykut Elissah00 evet çıkar bende bugün bu testle hamile olduğumu oğrendim inşallah sende hamilesindir💜🙏
ZorYollardanAsipGelenim Ozlemzeynep evet erken gebelik testınde çıktı adete 3 gun kala dun kan verdım bugun 1 buçukta alcam sonucu
ZorYollardanAsipGelenim Ozlemzeynep ☺Rabbim bırını cennetıne aldı ama yıne verdı Allah'ım inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasıp eder Rabbim
244fe Elissah00 1 gun gecmisti aksam yaptim beyaz vatla yok gibiydi diger gin sabah ac yaptim pembe cizgi cikti vardi 3 gun once yapmissin cikmamis istersen adetin 4 5 gün gecsin yap
Deletedmom262 Elissah00 garip ama kanda gebelik çıktığı bu evde yapılan testlerde gebelik çıkmadı bende :D kan testi yaptırın bence
Ozlemzeynep ZorYollardanAsipGelenim kaç gün kala benim bir gün kala 8.2 çıktı benim senden daha çok dusuk bakalım tekrarlayalım içimiz rahatlasın 🙏🏻
ZorYollardanAsipGelenim Ozlemzeynep kızımda ne kan testi yaptırdım nede gebelık testi yaptırdım. dırek gıdıp doktorda keseyı gördüm. beklemek zormus ya o zaman cahıllıgıme gelmıs galıba şimdi beklemek cok koyuyo
Ozlemzeynep ZorYollardanAsipGelenim sabredemiyorum ki napalım 🙈 senin gene ikinci benim ilk olucak olurda değerim yukselirse çol dusuk 😕