sessizfirtina Yeni taşındım. Doğumevinde en iyi kadın doğum uzmanı kimdir , Güler yüzlü ve ilgili olsun lütfen.
AtaMommy sessizfirtina sakarya devlet hastanelerinde öyle bir doktor yok maalesef ben 10 senedir burdayım en iyisimi özel hastaneler
Gizemczr sessizfirtina tartışmasız Sinan zorsu canım hem annemin beni doğumunda eltimler görümcem ablam vs hepsinin doktoru odur ve gerçekten iyi bi doktordur fakat ama sağlıkta doğum yapmanı hiç tavsiye etmiyorum ebelerden yana memnun kalan bir Allahın kulunu tanımıyorum
sessizfirtina Yasirhatice bana orda çalışan bir personel arkadaş 3 doktor ismi verdi. Sinan Bey ve Asli Hanım varmış eski doktor . Bir de yeni gelmiş Meryem Hanım dedi. Bu iki bayan çok iyiymiş ancak randevu bulunmuyormuş . Deneyimi olan varsa paylaşsın istedim
Nefesimmm sessizfirtina evet canım ben ben meryem kumbaşlıya gidiyorum gerçekten cok nazik ve ilgili konuşması falan cok sakin rahatlatıcı ilgiside cok güzel ben sormadan herseyini söylüyor burası kafası şurası su herseyinş anlatıyor ben cok memnunum inşallah dogumda da o olur
Yasirhatice sessizfirtina ben sinan beye gittim en son kibar biri ama kalabalık olduğu için pek detaylı bakmıyor ve soru soramiyosun haliyle 3 4 kişi birden aldıkları için
Gizemczr sessizfirtina 15+3 şu an hendekte oturuyorum sadece ikili tarama için gittim ana sağlığa ve hendekte doğum düşünüyorum ama hiç bir şekilde ana sağlık değil ana sağlık olmasın her yer kabulüm
Yasirhatice Gizemczr evet gerçekten doğum evine kimseyi düşürmesin Rabbim hem hijyenik değil hem çok kalabalık hem memnun olan kimse görmedim pek