Edaocak Ben 15+5 haftalık hamileyim İstanbul da bana önerebileceğiz özel yada devlet iyi bir hastane var mı 🤰
zeynep_nebi23 Edaocak Sarıyer hamidiye Etfal hastanesini çok met ediyorlar hatta bende özele gidiyorum normalde ama kayıt açtırdım oraya dogumumu orda düşünüyorum
Dmlmndlsm Ben Gaziosmanpaşa medikalpark gidiyorum ve çok memnunum hem doktorumdan hem hastanemden ameliyathanesi ve yenidoğan ünitesi de çok güzel
Nursrbg Dmlmndlsm doğum ücreti hakkında bilginiz varmı acaba . Bende gültepe avıcenna hastanesine gidiyorum ama yorumlarda doğumhanenin pek hijyenik olmadığını görüyorum başka hastaneler araştırıyorum
Edaocak zeynep_nebi23 ben şuanda kontrolleri oraya gidiyorum hiç memnun değilim hiç birinden üç tane doktora gittim belki memnun kalırsam birinden devamlı ona giderim diye hiç biri ilgilenmiyor sanki gripten gidiyorum yanlarına doktor beni ultrasondan kontrol ediyor telefonu çalıyor telefonla muhabbet etti Sarıyer hamideyi tekrar bi düşünün derim
tugbaayilmazz zeynep_nebi23 bence bir kere daha düşünün ben geçen gittim muayeneye bebeğim ile ilgili hiç bir şey söylemedi doktor hatta bulamadı bile bebeğimi
zeynep_nebi23 Özel hastane olarakda Kağıthane Derindere hastanesi çok iyi kadın doğum doktorları keza öyle
Dmlmndlsm Medikalpark Doğum ücreti 4000 tl canım fakat tertemiz gözüm hiç arkada kalmıyor ben hijyen konusunda cok hassasım ve özellikle her ihtimale karşı yeni doğan ünitesi o yüzden maddiyat düşünmüyorum benim ve bebeğimin iyi olması cok önemli
Patmem Dmlmndlsm bende öyle doktordan yana bir sıkıntım yok fakat hastane naısl bilemiyorum anestezi uzmanları nasıl doğumda yabımd abirini alabiliyor muyum alırsam onada para veriyormuyum ayrıca spinal sezeryan 4600 600 TL fark oluyor canm 🙄🙄
zeynep_nebi23 tugbaayilmazz allah allah büyün akrabalarım gitti memnunlar bende geçen hafta acile gitmiştim erken doğum riskimden hemen yatışa aldılar 1 hafta hastanede kaldım çok ilgili davrandılar he tabi tek sorun detaylı açıklama yapmıyorlar o yönden bende rahatsızım
tugbaayilmazz zeynep_nebi23 benim ilk hamileliğim randevu alıp gittim folik asit kullanmamız gerekiyo ilk 3 ay fakat hiç bir şey söylemedi nasıl sıkıntı var mı hiç bir şekilde bilgilendirilmedim o yüzden de hastanemi değiştirdim bakalım p.tesi gidicem