Birmelekannesi09 Kızlar mıdesın delı gıbı yanan var mı? Sankı aseton dökmüşler yemek borusu o derece yanıyor. Ne çözüm buldunuz nasıl rahatladınız? Bu arada 36+4üz sac cıkarmayla alakası varmıdır 🙈
Dkk Birmelekannesi09 ejderha gibi geziyorum hamileliğimin başından beri ☺️ 27.haftam ağrı da başladı. Şekersiz sakız çiğniyorum biraz etki ediyor birde kuru nane çiğneyip yutuyorum. Kesin çözüm değil tabi ki 🤷🏻♀️
brcakyll Birmelekannesi09 soda ic her gün o biraz hafifletiyorms ve badem yemekte iyi geliyormuş bende olmadı ama kuzenim de olmuştu yediğine ictigine dikkat etti badem yedi ılık süt içip yatiyormus
Elifomur Birmelekannesi09 ben şekersiz sakız çiğnemede buldum careyi. Bazen gece bile uyanıyorum midemin Agrısına 1 saat sakız ciğneyip yatıyorum. Umarım iyi gelir sizede cok kötü bir agrı cidden.
Birmelekannesi09 Dkk Aynıyız canım öyle yanıyor ki cıglık atasım geliyor nefes alamıyorum Allah yardımcımız olsun insallah🤲☺️
Esra13 Magnezyum oranı en yüksek olan maden suyundan aldım, her gün akşam yemeğinden sonra 1 dilim limon atıp içiyorum. Bulabildiğim çözüm bu, işe de yarıyor tavsiye ederim 👍