bir_pasa_annesi Kızlar dün Bi post açmıştım hatırlarsanız bebek bir yerde toplanıp tas gibi oluyo diye bugün doktora gittim Bi sıkıntı yokmus artık kasılma da olur sancı da bugünden sonra doğuma hazırlıklı ol artık dedi
Fidan3594 bir_pasa_annesi hatırlıyorum canım. Sevindim senin adına bende de kasılma oluyordu bugün bizde gittik sıkıntı yok şükür 🙏
Happyprincess bir_pasa_annesi bendede toplanıp tas gibi oluyor. Dün nst ye baglandım sancı gözüktü. Nst de bebek çok toplandı her seferinde sancı olarak cıktı. Hatta 80 i gördük. Ama ben ağrı sızı hissetmiyorum . Toplanma oluyo ve buda makineye yansıdı . Dün 37 haftalıktim bugün +1 😂
bir_pasa_annesi yagmur_vera yarın 36 olacaz ama bugün doktor 35 hafta 1 günlük dedi 🤷♀️🤦♀️bende anlamadım😂
yagmur_vera bir_pasa_annesi Ultrasona göre değişiyor sanırım. Rabbim hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah💕🤲🏻. Dün gece benim de öyle oldu.
bir_pasa_annesi Happyprincess hm ne bilim baktı herşey normal dedi haftaya çarşamba cagırdı herhalde nstye koyacak
Edaliiii bir_pasa_annesi aynen bende de aynı şeyler var artık telaş etmiyorum düşünce olarak gelecek olmasına alıştırdım kendimi sağlıklı olsun da haftan ileri zaten iyi dusu n insaAllah
bir_pasa_annesi Edaliiii ewet cnm artık erken gelse de korkum yok Allaha şükür kilosu gelişimi haftası herşeyi iyi
Esr36 bir_pasa_annesi son gunler gecmek bilmiyo hayirisi ile gelsin melek bende dogum yapali 6 gun oldu
bir_pasa_annesi Esr36 aynen gecmiyor cnm ya sanki takıldı kaldı nrçe güzel kavusmussun bebişine darısı bana ve tüm bekleyenlere inşallah