Likya Pilates topum yok dün 1,5 cm açılma olduğu söylenmişti bugün sancılar yoklamaya başladı ve ben artık hızlansın istiyorum ne yapabilirim evde ? Tecrübesi olup faydasını gördük diyenler yardımcı olabilir mi bana
Merve_278 Likya hurma yiyebilirsin, squat yapabilirsin, merdiven inip çıkma şansın varsa yapabilirsin. aklıma gelen bunlar. bende de bi ilerleme işaret olsa keşke beklemek zormuş ya ☺
Usluglhn Likya acilma olurken hic vajina da agri baski hissettiniz mi? Birde sanciyi tarif edebilirmisiniz
Likya Suna_01 aslında düşündüm ama o gelen sancılar var ya evde bile yürütmuyor dün sokaktaydim bütün gün bugünde tam tersi
Likya Tortilla evet bunuda yapicam şimdi doktorlarda hep yer silin diyordu doğru hatırladım sen söyleyince
Likya Usluglhn açılmayı hiç hissetmedim ama benim kanlı su gibi akintim başladı en sonunda kan pihtisi düştü acile gittim o sırada doktor bir bakalım açılma var mı dedi vajinal muayene etti o an çok güçlü bir adet sancısı gibi sızlama hissettim ve sonra aralıklarla o an hissettiğim ağrı gelip gidiyor biraz doktor müdahalesinden sonra oldu yani doktor müdahale edene kadar hiç bir şey hissetmedim
Likya Selimem Merve_278 Usluglhn Valla şimdi ağrılarım var diye geldim acile nts ye girdim ama hiç şancı çıkmıyor bir de faydası olsun diye yürüyerek geldim yolda zar zor ama yok neyse hayırlısı ne diyelim nasipten öteye köy yok