Fatma9494 Sultee aslinda kirli bisey yok içinde uzun yıkanmasına gerek de yok ama ne bilim kafam karışık 🤨
Sultee Fatma9494 yeni alınanlar zaten fabrıka kokusu hijyen için yıkanıyor mikrop olmasın diye ütüleniyor ısın vadede yıkama Zaten sonradan bolca yıkayıp bıkacağız
Yldrmbytkn Bende 30 derecede 56 dk lık günlük programda yıkamayı düşünüyorum ama ondan önce makine temizleyici ile boş çalıştırsam mi giderleri ici falan iyice bi temizlensin öyle yıkayayım diyorum ne dersiniz ?
matrushka Miray_38 Yumuşatıcı durulama suyuna katıldığı için çok sağlıklı gelmiyor bana ben genelde kendi giysilerimde de sirke koyuyorum yumuşatıcı gözüne.
matrushka 29’uncu haftamdayım. 32-33 gibi her şeyi yıkarım. Koyu renkliler programı var makinada, 1 saat kadar sürüyor 30 derece. Onda yıkarım. Bir defaya mahsus da ütülerim devamlı ütülemeyi düşünmüyorum. 34-35 gibi de çantamızı hazırlarım nasipse inşallah.
huvelysa Brokoli 36 biraz geç olabilir. Çünkü son haftalara gelince iyice ağırlaşıyorsun. Ben 34-35.haftada yıkayıp ütüledim.