idilberen kusura bakmayın anca gördüm … hiç ama hiç memnun kalmadım ilgi alaka sıfır … doktor bey sezeryan günü ayarladı (ilk başta ben normal doğum yanlısıyım diyen adamdı ona güvenmiştim ) neyse vardır bi bildiği dedim kabul ettim .. yatışım yapıldı hersey normal ameliyathaneye indirdiler spinal anestezi istedim gayet güzel kestiler yavrumu çıkardılar olay burdan sonra başlıyor… ten tene temas sıfır belki beş saniye yavrumu bana gösterdiler sonra aldılar giydirip odaya çıkardılar benim işlemlerim bitti ameliyat haneden çıkardılar bekleme odasında 20 dakika hasta bakıcının gelip beni odaya çıkarmasını bekledim 🤦♀️(Bacaklarım tutsa kendim çıkacaktım o derece sinir bozucu bi durumdu çocuğum yukarda ben asagıda ) sonra beni yukarı çıkardılar odama , bebeğim yanı başımda ağlıyor ne bi hemşire ne bi doktor gelmedi ben anestezi etkisi ile zaten hareket edemiyorum , eşim hemşireyi çağırdı bebek ağlıyor napalım diyoruz ( ilk bebek tecrübesisiZ) bişi olmaz diyor aç mı diyoruz yok diyor 4 saat bebeğimi alamadım kucagıma . Hemşire geldi emzireyim diyorum yardımcı olurmusunuz diyorum iki dakika duruyor bebek memeyi tam kavrayamıyor mama getiriyor .. emzirme eğitimi felan hiç bişi yok .. bilgi verme sıfır tecrübesizim ve onlar yüzünden bebeğim sarılık oldu aynı hastanede apar topar sarılık için tedavi görmesi şart dediler ( öyle bi şart yok ) yavrumuza bişi olacak diye yatışı yapıldı fototerapi gördü ışık tedavisi resmen oyuna geldik ve piyasaya göre çok çok fazla ücret ödedik sadece adı var maalesef