Ravza_Betul21 https://imgyukle.com/i/nFgTz8 Kızlar ablam tüp bebek yaptırdı 15 gün önce transfer yapmış bugün test sonucu böyle çıktı sizce gebelik var mıdır ? Kan verdik sonuç yarın çıkacak ama çok sabırsızlanıyoruz
GuLayakcay Ravza_Betul21 hayalet çizgi ama var gibi benimde ilk çizgim böyleydi suan 15+5 iz 🙏🏻umarim kan sonucundada herşey netlesir ve kalbine gore verir ablanin canim 🥰🙏🏻
DamlaNur29 Ravza_Betul21 var gibi gözüküyor ama erken gebelik testleri var ben transfer sonrası 12.günü yapmıştım baya belirgindi çizgi 20 tl bişeydi
Ravza_Betul21 GuLayakcay umutla bekliyoruz inşallah vardır çok sağolun sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Ravza_Betul21 DamlaNur29 şimdi gönderdik onu da aldırmaya deneyelim inşallah vardır. Sizin ilk kan sonucu değeriniz kaç çıkmıştı acaba
DamlaNur29 Ravza_Betul21 334 dü aynı gün kan verdiğimde testi yapıp 2 saat sonra doktora kostum hemen yaptınızmı acaba saati farketmiyor
Ravza_Betul21 DamlaNur29 kan sonucu 10 çıktı doktor çok düşük dedi iki gün sonra tekrar yapacaz bakalım inşallah artar