Nvn00 Misshenriett_e 19+3 halsizlikten elim kolum kalkmıyor uyku hali en baştan beri var zaten. Son zamanlarda cabuk yorulur oldum hep bi halsizlik hali 😏
Meryem15Denizzz Misshenriett_e halsizlik hat Safa’da sanki taş taşımışım gibi halsizim yorgunum bugün duş alacam zorla girdim banyo da kaldım resmen kolumu bile kaldıramadım su tutmak için afedersiniz üzerimi eşime giydirttim
OzlmK Halsizlik ne kelime. Sanki taş taşıyorum🤦♀️ Gözlerimi açamıyorum. Uyku+halsizlik...duşa bile iman gücüyle giriyorum,saçlarımı tarayamıyorum halsizlikten🤦♀️🤦♀️
Susam54 Çok uykum var hep uyuyasım geliyo ama uyuyamıyorum çünkü kalkınca midem bulanıyor o yüzden geceyi bekliyom hep uyuyabiliyosanız uyuyun 🤤
mom101 Misshenriett_e 5+3 haftalığım fakat hiç bir belirtim yok bazen acaba yolunda gitmeyen bir şeymi var diye endişe ediyorum ya normalmi sizce?😅
mom101 Misshenriett_e 😂😂😂😂 bekliyorum bakalım😂 neler yapacak benimki bana kaçıncı haftada başlıyor belirtiler?
ElanrBlkc Misshenriett_e hep uyuyoz 😀😀😀 bişi olmaz yatalım bol bol. Ev hanımı olmak vardı. Sabah akşam yatardım.
ElanrBlkc Sed ohhhh mis. Bnde işten geldim şimdi yatacam. Akşam yemeğinde kahvaltılık yecez artık mecburen 🤣🤣🤣🤣