Derin_Demir wasdxz007 uskumru yenebiliyor diye biliyorum balıkçı zararı yok dedi. Yüzey balıkları yiyebilirsin hamsi somon gibi. Zaten balıkçıya hamileyim ne önerirsin dersen olabilecekleri sayıyı 🥰
Pembepanterr wasdxz007 canım yüzey balıkları yeniliyormus hamilelikte dip balıkları yenmemeliymiş öyle okumuştum
Kdzeregli wasdxz007 evet uskumru yenebilir canım bunun yanında somon, ton balığı, sardalya, beyaz balık ve alabalık da tüketebilirsin bunlar folik asit açısından zengin balıklar 🙏🏻 ama mezgit gibi dip balıklarından uzak durmalısın
Rabia-22 wasdxz007 ben hiç yiyemedim balık.tiksintimden.23 haftadyz ama hala kokusuna da yemesine de gelemıyorum.balık yağı kullanıyrm.
Olvido wasdxz007 konu eski ama umarim cevap veren olur.. Ben de uskumruya takildim, nette baktigimda kimi sitede kral uskumru yenmez derken buyuk cogunlugunda uskumru yenebilir baliklar arasinda.. Gebeligim 14. Haftada ve şu an icin sadece “ dondurulmus temizlenmis uskumru fleto” denk geldi buyuk marketlerde.. Yenebilir mi konusunda kafam çorba oldu..
wasdxz007 Olvido en son doktora gittiğimde yenilebilir demişti bana.evet bazıları yenmez diyor.ben hiç yemedim hamileliğim boyunca.ama yeseymisim keşke