Arslan04 Kızlar acil yardım edermsnz 31 haftalık gebeliğim var ve bugün doktor kontrolüm vardı doktor suyun sinyal veriyor azalma var dedi ilk gebeliğim elim ayağıma karıstı lütfen yardımcı olun bu şekilde başına gelen oldu mu .
Ilknur_degrrli1 Arslan04 30 haftadan beti benimde az deniliyor sinirda 34 haftaligim suan bol bol su ve havuc suyu ictm gunde 1 bardak duzelmedi ama azalmadida en azindan 35 haftaya kadar havuc suyu icin gunde 1 bardaj ve bol bol su çorba
annesininpirensesi Arslan04 30 haftaliktik az dediler 35 olduk her hafta kontrole gidiyoz ama zamanini beklemucez sezeryan yapcaz dedi gecen hafta doktir
Pembepanterr Arslan04 canım bende 31. Haftada hastanede yattım suyum çok azalmıstı 3 gün serum yedim toplam 9 litre hatta doğuma giriyordum az kalsın ultrasonda artış gördü sonra vazgeçti doktorumuz ama hala az olması gerekenden günde 3 lt su içiyorum yanına süt maden suyu takviye yapıyorum haftada bir kontrollerim artık inşaAllah sağlıkla zamanında alırız miniklerimizi kucağımıza 🙏🏻
Fatos0277 Arslan04 gülüm banada gebeliğin başından beri suyunda azalma war diyorlar hiç kafaya takma bol bol su içmeye bak
Arslan04 Pembepanterr peki istirahat verdi mi doktoruz ben yarın bi uzman doktora görümcem acil gitmen gerek dedi
annesininpirensesi Pembepanterr kesin olarak hafta gun vermedi hastaneye yeni dogan doktoru gelcek onu bekliyorum dedi persembe gitcem buyuk ihtimal tarih verir saniyorum cunku erken dogum olcak bekletmicem dedi hayirlisi
Arslan04 Fatos0277 ya öyle kötü oldum ki anlatamam allahım ne kadar zormuş bebeğimle ilgili olumsuz bişey duymak
Pembepanterr Arslan04 özellikle yat demedi bana ama sıvı alımını ihmal etme dedi bencede gidin böyle durumlarda farklı görüşler cok fayda sağlıyor başka bir doktora da gitmiştim ben bu sebepten ama böyle durumlarda genelde kendini yorma diyorlar istirahatı öneriyorlar
Meltemmdda 38 haftalıgım bugun kontrolum vardı suyum azalmıs riske atamam dedi yarın dogumu baslatacak acılmam ve sancılarım vardı zaten
Mehtapnur Benim de 32 den beri azalma vardı. Ama çok şükür toparladı 35 bitti şu an. Armut yeyin, su için bol bol bi de bence mesele dinlenme. Bol bol uzanın dinlenin
Arslan04 Mehtapnur ya inslalah bi sıkıntı olmaz bende toparlarım ben çok fazla iş yapan hiç oturmayan birisiydim kendi hatam diyorum eşim Suriye de suanda karmaşık bi hamilelik süreci geçiriyorum nolur dua edin bana
Mehtapnur Arslan04 Allah kolaylık versin stres de etkiliyor sakin kalmaya çalışın, bol bol dinlenin çurda az bi zaman kaldı inş 😊
Esarikay Arslan04 havuç suyu amniyotik sıvıyı arttiyormus canım bana doktorum söylemişti ve yasaklamıştı. Benim de bir ara sıvı fazlam vardı Allah a şükür normallesti
tgcasyada Benim de az canim yani sinirda diyorlar aslında her doktorun ölçümü farkli oluyor biri 3.5 cm dedi biri 35 ml dedi sonuc itibryle sinirda ilerlyorz bakalm allh hyrlsni versn size miktar soyledimi acaba doktrunz
Arslan04 tgcasyada yok miktar demedi ama risk sınırında da değilsin azalma var dedi bugün başka bi doktora gittim